Nieuws   De Andere Krant

Iedereen welkom bij nieuwjaarsborrel Vrije media


vrije media borrel
Beeld: Pexels
💨

Samen het nieuwe jaar in​
Samen het nieuwe jaar in
Datum: 1 januari 2023
De Andere Krant
Van onze redactie

De afgelopen drie jaar stond de vrije media en de onafhankelijke journalistiek meer dan ooit onder druk. Er werden nieuwe wegen gezocht om het vrije woord te kunnen blijven verkondigen, zowel op het world wide web als bij de gedrukte media.

Een groot aantal van deze initiatieven komt begin van het nieuwe jaar samen. Onder andere LNN Media, Café Weltz­schmerz, El Paso, Stichting Gezond Verstand en De Andere Krant zullen op deze nieuwjaarsborrel aanwezig zijn. Iedereen die deze ‘Dag van de Onafhankelijke Media’ een warm hart toedraagt is welkom. Het belooft een dag van verbinding, warmte en gezelligheid te worden. Rond 14:30 wordt met vuur en een drumcirkel gestart om zo het nieuwe jaar van positieve energie te voorzien. Daarna kan men informeel met elkaar kletsen en netwerken.

Er zullen diverse stands zijn, waar deze partijen zich presenteren en er is de mogelijkheid voor een donatie of eventueel lidmaatschap. Ook zullen er meerdere (bekende) sprekers zijn, die hun kijk geven op het nieuwe jaar. Foodtrucks zorgen voor de inwendige mens en het team van Bosvreugd zorgt voor de alcoholische- en non-alcoholische versnaperingen. Vanaf 18:00 zijn er diverse (verrassende) muzikale optredens met als ‘special guest’ de afsluiting door niemand minder dan dj Jean.

Tilburg 8 januari vanaf 14:00
Gratis (verder alleen contant)
 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.©2023 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.