Nieuws Cultuur

De Andere Krant Wekelijks

sept
💨

Vanaf september 2021​
Vanaf september 2021
Datum: 26 juli 2021
Cultuur


Vanaf medio half september zal De Andere Krant wekelijks gaan verschijnen. De afgelopen periode hebben we weinig van ons laten horen maar zijn we op de achtergrond druk bezig geweest om ons voor te bereiden op een totaal vernieuwde Andere Krant.

Iedere zaterdag een andere kijk op het nieuws

Een weekkrant die de vragen durft te stellen die in de bestaande media niet aan de orde komen. Over het coronabeleid, maar ook over geopolitiek, oorlog en vrede, duurzaamheid en milieu, het globalisme, het economische en financiële systeem, en het hele spectrum van sociale en maatschappelijke thema’s.

Daarnaast gaat de krant berichten over de vele inspirerende nieuwe initiatieven die worden ontplooid in de samenleving door mensen die zich hun vrijheid niet laten afpakken.


Binnenkort volgt er meer nieuws over de vernieuwde krant en krijgen alle abonnees een bericht. We werken ook nog aan enkele thema-kranten maar deze zullen pas na de lancering van onze wekelijkse uitgave verschijnen.

Redactieleden gezocht

De wekelijkse Andere Krant gaat met een professioneel redactieteam werken. We zoeken nog redactieleden. Geïnteresseerd? Reageer op bijgevoegde advertentie.


©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.