Nieuws De Andere Krant

De Andere Wereld Dag van 23 juni

andere wereld dag
Beeld: MKFOTOGRAFIE
💨

“Het was een wervelend succes op alle gebieden die er in een veranderende wereld toe doen “​
“Het was een wervelend succes op alle gebieden die er in een veranderende wereld toe doen “
Datum: 2 juli 2024
De Andere Krant

Simone Beer


En wat een wereld. De Andere Wereld wel te verstaan. Op zondag 23 juni werd voor het eerst de Andere Wereld Dag georganiseerd door de Andere Krant en cultuurbos Bosvreugd in Tilburg. Bijna 3000 bezoekers wisten dit gratis festival van de nieuwe wereld te vinden. Jong en oud genoten van het zonnige weer, vers ijs, muziek, cabaret, dans, workshops en ontmoetingen.

De informatie en koopwaar in de marktkramen en de workshops sluiten goed op elkaar aan. Van water, straling, decentraal internet en de moringa-plant tot lezingen, workshops, massages en optredens van Hart voor Humor en Ernst Jansz. De ijstruck van de Smaaksjamaan wordt ook goed bezocht. Op het heetst van de dag staat daar een flinke rij liefhebbers. De foodtrucks voorzien bezoekers van een warme hap en tussen 18.00 en 19.00 uur verlaten de meesten het terrein weer. Bij de uitgang krijgen ze een goodybag met leesvoer mee. Enthousiastelingen die nog niet naar huis willen, kunnen op de dansvloer hun geluk op met de muziek van DJ Jean. Wat een dag!

“Het was een wervelend succes op alle gebieden die er in een veranderende wereld toe doen. De meest gehoorde uitspraak was: ‘Wat hebben jullie hier een fijne plek met fijne mensen, we komen zeker weer terug!’” - Simone (Bosvreugd)

“Dit evenement oversteeg alles! De eerste, echte zomerse dag droeg daar zeker ook aan bij. Je voelde vanaf het eerste moment al dat dit een hele mooie dag ging worden. Met de juiste mensen kun je in één zo’n dag een Andere Wereld vormgeven en creëren!” - Jeroen (Bosvreugd)

“Nog nooit zoiets gaafs en geweldigs meegemaakt als dit evenement. Alles klopte tot in de puntjes. Wat een sfeervolle locatie, leuke behulpzame mensen waarmee gelijkgestemde mensen hun hart kunnen vullen met een flinke dosis energie. De hoeveelheid bezoekers zegt genoeg. Dit was een dag met een gouden rand en zo zou de wereld er elke dag uit mogen zien.” - Team Beyuna

“Ontzettend bedankt aan het hele team dat deze prachtige dag mogelijk heeft gemaakt. Bosvreugd is daarvoor ook een ideale locatie. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Graag tot ziens allemaal!” - Jeno en Marielle (NVKP)


de andere wereld dag 2
Mis de volgende events niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief: dakl.nl/nieuwsbrief
 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.