Nieuws Algemeen

15 augustus - De Dag van de Verbinding

banner
💨

Samen sterk in Den Haag​
Samen sterk in Den Haag
Datum: 11 augustus 2020
Algemeen


Kom op zaterdag 15 augustus naar de demonstratie, 'SAMEN tegen de SPOEDWET' op de Dag van Verbinding, van in totaal meer dan 30 groepen. Onbewezen maatregelen met uiterst ondemocratische voorwaarden horen niet thuis in onze wet. De spoedwet van deze regering moet gestopt worden. Mensen die zoiets voorstellen zouden niet meer aan de leiding mogen staan. Er wordt verwezen naar het RIVM, dit instituut faalt echter op meerdere vlakken. Kom allen en hoor van verschillende sprekers waarom dit kabinet moet aftreden.Deze demo heeft uiteraard als doel om onze stem te laten horen tegen de SPOEDWET, daarnaast staat ook het verbinden van mensen en groepen hierin centraal.

Iedere groep met zijn eigen standpunten is welkom. Je hoeft het niet met elkaars standpunten eens te zijn maar je kunt deze wel respecteren. Het gaat er dan ook niet om óf we het overal over eens zijn met elkaar maar dat we er met zijn allen staan: voor elkaar en met elkaar.

Iedere groep is welkom en kan zich aanmelden bij Brabant in Opstand. Mochten jullie sprekers mee willen nemen of zelf de standpunten van je groep kenbaar willen maken, dan is dit mogelijk.

Wij accepteren geen racisme, discriminatie en/of zwartmakerij van andere groepen en/of mensen.

Doneer via deze link om een groots spektakel mogelijk te maken: http://gofundme.com/f/verbindingsdemonstratie-15-augustus-2020


Locatie en tijd:
Zaterdag 15 augustus Den Haag van 12:00 - 17:00 uur.
Van 12:00 - 13:00 uur zal er inloop zijn en vanaf 13:00 uur zal de demonstratie beginnen.

Samen staan we sterk. Uiteindelijk staan we allemaal voor hetzelfde doel, vrijheid, ondanks onze verschillende standpunten.

United we stand, divided we fall.

Individual, we are one drop.
Together, We are an ocean.


©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.