Nieuws De Andere Krant

Herdruk – Bestellingen – Komende editie

article582020
💨

en meer nieuws over De Andere Krant​
en meer nieuws over De Andere Krant
Datum: 5 augustus 2020
De Andere Krant


Herdruk

Middels dit bericht geven we een korte update over de voortgang bij De Andere Krant. Na opnieuw een uitgave van meer dan 499.999 kranten zijn we alweer door onze voorraad van De Andere Krant Covid - 1984 heen. We krijgen meer aanvragen binnen dan we kunnen verwerken en denken opnieuw na over een herdruk. De komende week zal blijken of we de financiering daarvoor rond krijgen. Iedereen die heeft bijgedragen aan de verspreiding willen we ontzettend bedanken. Opnieuw is er een heel legioen aan liefdevolle mensen opgestaan om dit samen voor elkaar te krijgen.


Bestellingen

In iets meer dan een week tijd hebben we 1200 bestellingen mogen ontvangen. Na de eerste editie (Rusland) is nu ook de tweede editie (De Andere Financiële Krant) uitverkocht. We beraden ons op een herdruk maar verwijzen voor deze edities ook naar onze website waar alle kranten als pdf te lezen en downloaden zijn. We hebben deze week een oplossing gevonden voor de verzending van alle 10.000 kranten. Vandaag en vrijdag worden alle kranten verstuurd. Dank voor al het werk dat iedereen ons bezorgd!

Lees de kranten hier online


Komende editie – Latijns Amerika

Vanaf komende week volgt er meer informatie over de 8e editie die we gaan uitgeven. Binnen enkele weken zal De Andere Krant Latijns Amerika gelanceerd worden. Dat alle aandacht nu uitgaat naar de wereld met corona waarin we leven betekent niet dat er verder niets gebeurt. Juist op momenten dat de aandacht afgeleid is, moeten we blijven onderzoeken. In deze editie zal het gaan over de structuur en belangen achter de inmenging in Zuid-Amerikaanse politiek. Ook de rol van Nederland is daarin niet te onderschatten. Volg de website voor meer informatie over levering en verspreiding.


Vragen en verzoeken aan De Andere Krant

Veel mails zijn de afgelopen week onbeantwoord gebleven. Uiterlijk dit weekend heeft iedereen een antwoord.


Donaties aan De Andere Krant

Meer geld voor De Andere Krant betekent meer uitgaves en edities. We zouden graag willen herdrukken en iedereen die kranten wil verspreiden van kranten willen voorzien. Donaties kunnen gedaan worden via de Steun Pagina op onze website. Voor meer informatie hierover kan gemaild worden naar info@deanderekrant.nl (een reactie kan tot maandag duren). 

Donaties via de Steun Pagina


Klachten

Naast veel positieve reacties ontvangen we ook veel klachten. Iedereen heeft het recht op zijn of haar mening over onze krant en we nemen alle constructieve klachten serieus. We voelen ons niet genoodzaakt overal op te reageren. In een vrije samenleving worden we geconfronteerd met denkbeelden die tegen ons wereldbeeld ingaan, dat scherpt onze geest. We vragen onze verspreiders om NEE-NEE- brievenbussen te mijden (dat zullen we blijven doen) maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de vrijheid die een ieder zicht permitteert.©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.