Nieuws Geo-politiek

exclusief interview Onafhankelijke presidentskandidaat Shiva Ayyadurai

1023 shiva
💨

“Niemand komt ons redden, ook Trump niet. We moeten het zelf doen”​
“Niemand komt ons redden, ook Trump niet. We moeten het zelf doen”
Datum: 24 oktober 2024
Geo-politiek

Toine Rongen

Toine Rongen

Naast Kamala Harris en Donald Trump doet op 5 november ook een handvol onafhankelijke kandidaten mee aan de presidentsverkiezingen. Zij kunnen door stemmen weg te trekken de uitkomst beïnvloeden. Een kandidaat die lezers van De Andere Krant zeker tot de verbeelding spreekt, is de radicale anti-establishmentwetenschapper en activist dr. Shiva Ayyadurai, al jarenlang een boegbeeld van de antivaccinatiebeweging. In een interview veegt hij de vloer aan met de complete Amerikaanse elite – van Harris en Biden tot Trump, Musk en Kennedy – en stelt hij dat er maar één manier is om echte maatschappelijke verandering tot stand te brengen: door een beweging van onderop. “They don’t give a fuck about you”, zegt hij over de andere kandidaten. “Zij gaan ons niet redden. We moeten het zelf doen.”

Van Shiva Ayyadurai – dr. Shiva, zoals hij wordt genoemd – kan niet worden gezegd dat hij niet ambitieus is. Met zijn burgerinitiatief, de Truth Freedom Health-beweging, wil hij een vreedzame revolutie ontketenen in de VS en de rest van de wereld. Zijn doel is eind 2025 ieder huishouden in de wereld bewust te maken van twee belangrijke principes: how the few control the many en how to shatter the swarm. Met de ‘swarm’ (de zwerm) doelt hij op een wereldwijde elite die erop uit is de rest van de mensheid te onderwerpen. Omdat deze mensen allemaal gebruikmaken van dezelfde methode (systems science) voeren ze allemaal hetzelfde programma uit. Met andere woorden, ze functioneren als een ‘zwerm’. Het is Shiva’s doel die zwerm stuk te slaan. Hij heeft daarvoor concepten en onderwijsmethoden ontwikkeld die iedereen kan gebruiken om zichzelf lichamelijk en geestelijk te ontwikkelen – om warrior-scholar (krijger-denker) te worden.

Shiva, die in India werd geboren en op zijn zevende met zijn ouders naar de VS emigreerde, en naar eigen zeggen zijn ‘Amerikaanse droom’ wist waar te maken met keihard werken – hij promoveerde aan de prestigieuze MIT universiteit in Boston in biologische technieken en had verschillende bedrijven – doet vooral mee aan de presidentsverkiezingen om zijn beweging onder de aandacht te brengen. Hoewel hij door de gevestigde media volkomen wordt genegeerd of wordt aangevallen, pronkt zijn naam dankzij de inzet van vele duizenden vrijwilligers op de stembiljetten van inmiddels 34 staten. In zeven staten voerde hij hiervoor rechtszaken.

Zijn aanhangers delen in heel Amerika kaartjes uit met teksten als ‘Save yourself-Learn to fight back’. “Het is ons gelukt binnen een jaar in 34 staten genoeg handtekeningen te verzamelen om op het stembiljet te komen”, zegt hij tegen De Andere Krant. “Dat bewijst niet alleen dat we in al de staten genoeg vrijwilligers hebben maar vooral ook over revolutionaire leiders die echt hun handen uit de mouwen steken. Wellicht komen er nog enkele staten bij, want ook in onder meer Tennessee en Californië zijn we nog bezig op het stembiljet te komen.” Bijzonder is dat er over het algemeen vanuit wordt gegaan dat iemand die niet in de VS is geboren, geen president kan worden. Shiva bestrijdt dit. Volgens hem is het tegen de grondwet om een onderscheid te maken tusen een natural-born en een genaturaliseerde burger. Er lopen enkele rechtszaken over.

Ook in andere landen is de beweging van Shiva actief. Via zijn Nederlandse aanhangers kwamen wij in contact met hem. Hij nam ruim de tijd om zijn visie op de wereld met ons te delen. Dr. Shiva, zoals hij steevast wordt genoemd door zijn aanhangers, neemt daarbij geen blad voor de mond.

Met name in New Jersey bent u tegengewerkt door niemand minder dan Kamala Harris. Hoe zit dat precies?
“We haalden in New Jersey, de staat waar ik als Indiase immigrant ben opgegroeid, ruim het benodigde aantal handtekeningen. Harris begon een juridische zaak om mij van het stembiljet te krijgen. In een kleine staat als New Jersey halen we een paar ­honderdduizend stemmen weg, met name van de Democratische achterban. Dus klaagt Harris mij aan omdat ik in haar ogen geen presidentskandidaat kan zijn, omdat ik geen geboren Amerikaan ben. Volgens de wet mogen alle Amerikaanse staatsburgers meedoen aan de presidentsverkiezingen, maar ze mogen het ambt niet uitvoeren als ze gekozen zijn. De afgelopen vier weken ben ik zowat dag en nacht met deze zaak bezig geweest. Normaal gesproken doe je dat met dure advocaten, maar aangezien niemand ons wil helpen doen wij het zelf.

Omdat het hele rechtssysteem in New Jersey uit Democraten bestaat, breng ik de zaak nu naar de United States Supreme Court. Normaliter ben je daarmee miljoenen dollars kwijt maar wij pakken dat allemaal zelf op. Dat hoort bij het karakter van onze beweging: we janken niet, we staan op onze eigen benen. Het positieve aan deze actie van Harris is dat het ons uiteindelijk sterker maakt.”

Harris is weliswaar in de VS geboren, maar net als u van Indiase afkomst. Dat zou toch juist een band moeten scheppen?
“Dan ken je het racistische kastesysteem niet. Haar Indiase moeder is van de hoogste Indiase Brahman-kaste, mijn familie komt uit de laagste. Ik ben voor haar minder dan een insect. Bovendien is haar vader een ­Afro-Amerikaanse professor uit Jamaica. Van de Jamaicanen is het algemeen bekend dat zij zichzelf onder de Afro-Amerikanen de slimste vinden en daardoor enorm neerkijken op andere zwarte Amerikanen. Harris ziet zichzelf verheven boven alles en iedereen. Maar er is geen verschil met de Trumps, de Bushes, de Kennedy’s, de Clintons, de Obama’s, de Bidens. Van alles halen deze hufters van stal om het gewone volk op een dwaalspoor te brengen, om iedereen in de comfortzone te houden zodat iedereen op zijn kont blijft zitten waardoor dat zooitje lekker aan de macht blijft. Het imago van al onze ‘leiders’ wordt gemaakt door peperdure reclamebureaus, geleid door gehaaide communicatiedeskundigen, aangestuurd door een toplaag die er al decennialang in slaagt het gros van de mensheid een rad voor ogen te draaien.

Miljarden mensen zijn ervan overtuigd dat de democraten en de republikeinen elkaars tegenstanders zijn. Maar het zijn twee handen op één buik. Deze lui genieten dezelfde privileges, gaan naar dezelfde scholen en universiteiten, dezelfde clubs, dezelfde feestjes en ze neuken dezelfde vrouwen en mannen. Omdat ik op het prestigieuze Massachutes Institute of Technology (MIT) studeerde en er zelfs ook colleges ging geven, ben ik een tijd door deze lui ‘ingepakt’ geweest. Ik heb het allemaal gezien en meegemaakt. Ik trok hun manipulaties en leugens niet meer. Ik haat dat volk.”

Hoe zou de Truth Freedom Health-beweging hierin verandering kunnen brengen?
“Wij staan in de traditie van activisten als Malcolm X. Hij volgde een boeiende persoonlijke en spirituele politieke reis. Toen hij ontdekte dat de wereld alleen veranderd kon worden door het bouwen van bewegingen van de bodem af, waar iedereen ongeacht kleur, religie, afkomst bij betrokken diende te worden, werd hij neergeschoten. Zo zijn er velen die van de grond af bewegingen hebben gebouwd, maar die niet de media-aandacht kregen die ze verdienden. Goed voorbeeld daarvan is de vergeten geschiedenis van het Amerika van eind 19e eeuw toen diverse leiders van de arbeidersbeweging zoals Joe Hill door de overheid werden gediscrimineerd, vernederd, gemarteld, opgehangen en doodgeschoten.

Dat leidde tot zoveel protesten dat het establishment vreesde voor een arbeidersrevolutie zoals in het Rusland van 1917. De elite haalde uiteindelijk Franklin Roosevelt naar het Witte Huis om die beweging uit te schakelen. Uiteindelijk is het restant van dat oprechte ‘links’ vanaf de jaren ’50 door senator Joseph McCarthy met zijn heksenjacht op communisten gecriminaliseerd. Iedereen die links een knipoog had gegeven, verdween in de bak. Dat was een staatsgreep en in die dictatuur leven we nog.”

Bent u niet bang dat u ook zal worden ‘uitgeschakeld’?
“In feite ben ik dat al. In de vorige eeuw werd je fysiek gedood, maar de elite kreeg door dat ze zichzelf daarmee in de voet schoten. Ze creëerden martelaren en die zijn vanwege hun eeuwige bestaan voor het ­establishment nog gevaarlijker. Een andere manier is iemands karakter kapot te maken. Dat overkwam mij. Ik bedacht en ontwierp destijds e-mail, maar daarover wordt door die fuckers in de reguliere media voortdurend twijfel gezaaid.

Hoe dan ook, de efficiëntste manier om de oprechte oppositie uit te schakelen, is het verbannen van personen in een digitale kooi. Ik maakte in de ­coronacrisis een informatieve video over het aansterken van het immuunsysteem door vitamine D. Deze is in totaal 500 miljoen keer bekeken. Naast miljoenen in de VS keken alleen in India via Whatsapp al 300 miljoen mensen ernaar. Ze gooiden me daarna van Twitter af. Ze hebben me teruggezet in december 2022. In 2020 kreeg ik op een tweet 200.000 retweets, nu hooguit tien. Via TruthFreedomHealth.com heb ik twee miljoen volgers maar in de gevestigde media besta ik niet. Elon Musk zit daarachter, hij mag dan wel ‘de kruisridder van het vrije woord’ zijn, maar ondertussen is 67 procent van de satellieten zijn bezit en zijn Tesla-wagens zijn ‘bewakingsvoertuigen’. Als hij spreekt of tweet weet niemand of Musk of de overheid aan het woord is. Om ons van de invloed van deze klootzak te verlossen, bouwen we gestaag aan onze eigen parallelle infrastructuur. We hebben inmiddels ons eigen videoplatform.”

U bent erg kritisch op het Amerikaanse buitenlandse beleid. Vreest u ook dat er een derde wereldoorlog komt en dat we een nucleair armageddon gaan meemaken?
“Wat de elite uitspookt, daarop heb ik geen grip. Ik richt me op wat ik wel kan doen. Maar de wereldwijde elite heeft geen enkel belang bij een opgeblazen aarde. Wat moet Trump dan met zijn Make America Great Again-geneuzel haha. Wat ik wel weet: ze willen werkslaven van ons maken. En ze willen ons drastisch in aantal terugbrengen. Maar nogmaals, het gaat er niet om wat zij doen, maar wat wij doen. Als iedereen vanaf nu aan onze beweging gaat meebouwen, kan de wereld heel snel in positieve zin veranderen. Dan dienen we wel de handen uit de mouwen te steken.”

Anders dan andere presidentskandidaten bent u niet bang u kritisch uit te laten over Israël. Wat zit er achter deze zoveelste escalatie in het Midden-Oosten?
“Ik ken Jared Kushner, schoonzoon van Donald Trump en zoon van een New Yorkse vastgoedmiljardair. In mijn jeugd in New Yersey leefde ik in dezelfde stad als hij. Hij studeerde net als ik ook op Harvard. Daartoe kreeg hij automatisch toegang omdat zijn vader deze universiteit een paar miljoen dollar schonk. Vastgoed deed hij er destijds als bijbaantje bij. Hij ging in een verpauperde wijk in Boston appartementen kopen en ze voor yuppieprijzen verhuren. Hij tweette daags na de moord van Israël op Hezbollah-leider Nasralla dat deze nieuwe Libanonoorlog de beste kansen in de geschiedenis van het Midden-Oosten en zelfs voor de wereld biedt. Hij en zijn familie en zijn aangetrouwde familie (Trump) gaan straks, na de oorlog, aan de kuststreek van de Gazastrook en Libanon sjieke hotels en resorts bouwen. Deze oorlog gaat om ordinair landjepik met een groot Israël als zogeheten religieus ideaal. Die Groot Israël-gedachte komt onder andere uit de koker van de latere minister-president van Israël en veroordeelde terrorist Menachem Begin van de Zionistische terroristische Irgun Zwai Leumi, die een cruciale rol speelde in de oprichting van Israël en wier leden destijds getraind werden door de Italiaanse fascisten van Il Duce Benito Mussolini. Netanyahu voert met deze Libanon-oorlog verder dit plan uit. Deze oorlog draait om vastgoed, land, expansie en om miljarden dollars. Alles daaromheen is theater, propaganda. Onze elite heeft een diepe en grenzeloze behoefte aan macht, winst en controle in plaats van aan vrijheid, waarheid en gezondheid. Om hun imperialistische globalistische heilstaat te bereiken, is oorlog een uitgekiend instrument.

Met zijn leger heeft de VS de macht in de wereld en daarin speelt Israël een cruciale rol in het met veel grondstoffen toebedeelde Midden-Oosten. Om te zorgen dat ze hun financiële macht blijven behouden en geld kunnen blijven bijdrukken en de mensen thuis stap voor stap tot financiële slavernij te brengen, is oorlogvoeren de oplossing. Verder creëren ze een sterk emotionele politieke ideologie om het Amerikaanse publiek te mobiliseren. Dat is na de Tweede Wereldoorlog het zionisme geworden, geen religie, maar een fascistische ideologie gelijk aan het kastensysteem waarmee ik in India ben opgegroeid. De 1 procent, onder wie de Trumps, de Bidens, de Cheney’s, Kennedy’s, noem ze maar op, bezetten de VS.”

U noemt in uw lezingen en podcasts Robert Kennedy Jr voortdurend ‘Booby fucking Kennedy’. Waarom bent u zo kritisch op de Kennedy’s die voor veel mensen helden zijn?
“Alles wat je hoort en leest over de Kennedy’s is propaganda. Hoe de CIA JFK heeft vermoord, hoe fel ze tegen de Vietnam-oorlog waren, het is allemaal verzonnen. Het was JFK die Henry Kissinger het Witte Huis in bracht, het was JFK die Vietnam binnenviel. JFK is ook niet vermoord door een duister CIA-complot, maar hij was gewoon het slachtoffer van de oorlog tussen de ene met de andere maffiabaas. Fucking Booby Kennedy Jr. kwam via mij in de anti­vaccinatiebeweging. Kennedy weet geen shit van deze materie. Ik ben al jaren voor de covidlockdowns tegen vaccinaties. In januari 2020 sprak ik me al uit tegen lockdowns, toen hij ze nog promootte.

Voortschrijdend inzicht? Om iemands moraal te beoordelen, gaat het behalve of hij de waarheid spreekt, vooral over het moment waarop hij dit doet. Ik leidde in New Jersey een van de grootste demonstraties tegen de vaccinatieplicht. Kennedy rolde binnen met zijn assistenten met hun ­SUV’s en begint me aan te vallen. “Shiva verstoort met deze demo mijn onderhandelingen met de democraten over deze zaak”, beweerde hij.

Op mijn site RFKexposed.com staat een video waarin hij zegt dat hij voor het volledig vaccineren van alle Amerikanen is. Zijn medewerkers gaven deze video aan mij. De informatie voor zijn boek over Dr. Fauci heeft hij gejat van mij, ik runde destijds die hele antiFauci-campagne, in maart 2020. Ook heeft hij zelf dat boek over Fauci niet geschreven. Daarvoor heeft hij ghostwriters. De man kan niet schrijven, hij hoert en snoert en is continu in therapie om zijn drugsverslavingen en andere neuroses te onderdrukken.”

Wat verwacht u van de verkiezingen?
“Ik weet dat ik geen enkele kans maak om te winnen. Maar het is een uitgelezen moment voor onze beweging om zich op de kaart te zetten en om mensen bewust te maken van ons bestaan. Het is bovendien een van mijn manieren om terug te leren vechten. In tegenstelling tot die verwende­­ ­rijkeluiskinderen van de elite, weet ik wat werken is. Vanaf mijn veertiende pakte ik alles aan. Zo zijn veel van onze Truth Freedom Health-mensen: intelligent, revolutionair, zelfstandig, fit, aanpakkers - loodgieters, stratenmakers, metselaars, elektriciens, sociaal werkers, onderwijzers, verpleegsters. Mensen die aan een wereld willen bouwen waar vrijheid, waarheid en gezondheid voorop staan. Na al die jaren van bedrog, corruptie en hypocrisie smacht de wereld daarnaar.”

shiva4president.com
vashiva.com
truthfreedomhealth.com
cytosolve.com


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.




©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.