Nieuws Vaccinatieschade

CDS als oplossing vaccinatieschade

cds als oplossing
Beeld: NCI | Unsplash
💨

“Ik beschouw het promoten van CDS als mijn levenswerk”​
“Ik beschouw het promoten van CDS als mijn levenswerk”
Datum: 16 januari 2023
Vaccinatieschade

Jeroen Arents

Jeroen Arents

Chlorine Dioxide Solution (CDS), chloordioxide, is de ‘nieuwe’ heilige graal in het alternatieve, doe-het-zelf gezondheidscircuit. Er circuleert veel informatie over op de ‘wakkere kanalen’. Het is makkelijk te maken, er zijn verschillende protocollen voor verschillende kwalen en zou zelfs het spike-eiwit en grafeenoxide vernietigen en vaccinatieschade genezen. In Bolivia en Honduras zijn wetten aangenomen om het middel te kunnen gebruiken tegen corona en behalen artsen er zeer goede resultaten mee.

De huidige vorm van CDS is mede-ontwikkeld door dr. Andreas Kalcker als opvolger van het bekendere Miracle Mineral Solution (MMS). De in Zwitserland woonachtige Duitser is schrijver van meerdere boeken over het middel, waaronder CDS health is possible en Forbidden Health. Het middel kan volgens hem onder andere gebruikt worden tegen inflammatie, bacteriën, virussen, schimmels en sepsis of verzuring van het lichaam, maar ook tegen hypoxie, het grootste probleem bij Covid-19 en voor het vernietigen van het S1 spike-eiwit, grafeenoxide en het genezen van vaccinatieschade. CDS of chloordioxide wordt gemaakt door het uitlokken van een chemische reactie tussen twee vloeistoffen, natriumchloride (25%) en hydrochloride (4%). Hierbij komt een gas vrij wat je opvangt in gedestilleerd of gezuiverd water en je hebt CDS.

Hoe kan het dat één stof tegen zoveel problemen tegelijk gebruikt kan worden? Kalcker: “Simpel: omdat er een gedeelde deler is bij al deze en vele andere aandoeningen, een gebrek aan zuurstof. Je kunt een maand zonder eten, drie dagen zonder water, maar nog geen tien minuten zonder zuurstof. Je zou dus kunnen zeggen dat zuurstof het belangrijkste element is voor het menselijk leven. Als je naar CDS kijkt, ClO2, zie je dat het een zuurstofdrager is. Het bevat één atoom chloor (Cl) en twee atomen zuurstof (O). Het bevat dus zuurstof (O2) wat gebonden is aan een chloor-ion (Cl-). Belangrijk is het niet te verwarren met het giftige chlorine (Cl2) of bleekmiddel (NaClO). Dit doen veel media en artsen wel en dan zeggen ze dat het gevaarlijk en giftig is, maar dat is gewoonweg niet waar en wordt volgens mij ook versterkt door Big Pharma, die mij compleet verguisd hebben.”

Het is bekend dat zuurstoftekort vaak de oorzaak is van verzuring en ziektes. CDS voegt, doordat het in de maag verdampt en door de maagwand heen in het bloed terechtkomt, zuurstof toe aan het bloed en gaat alleen naar die plekken in het lichaam waar een zuurstoftekort is. Kalcker legt uit hoe CDS vervolgens te werk gaat: “CDS gedraagt zich in de bloedbaan neutraal totdat het in aanraking komt met een protonrijke, oftewel te zure, omgeving. Hier bevindt zich histamine wat vervolgens geoxideerd wordt door de CDS. Ook spike-eiwitten worden ‘verbrand’ door CDS, ongeacht de ­zogenaamde ­Covid-variant. Elk virus heeft verschillende zuren nodig om cellen aan te vallen en deze zuren zullen reageren met CDS en erdoor ‘verbrand’ of geoxideerd worden, omdat het een chloride-ion bevat, wat een oxidant is.

Tegelijkertijd komt er zuurstof vrij in precies hetzelfde probleemgebied. CDS is ph-neutraal en kan vier negatief geladen elektronen vrijlaten, die de positief geladen protonen van de zuren opheffen. Het is dus een electro-thermale reactie, een soort verbranding en niet een typisch farmaceutisch proces wat met receptoren werkt. Dit kun je ook goed zien onder de microscoop in bloed wat geen zuurstof bevat. Wanneer je CDS toevoegt aan bloed met weinig zuurstof zie je het direct verbeteren, omdat het meteen de zuurstof van de ClO2 verbinding opneemt. De chloor en zuurstof worden gescheiden door de hyper-verzuring, of acidose, in het bloed. Als we aannemen dat 90 procent van alle ziekten hyperverzuring veroorzaakt, is het absoluut logisch dat CDS zo efficiënt is en kan zijn bij zoveel verschillende ziektes.”

Hij vervolgt: “CDS is de grootste ontdekking in de medische geschiedenis van de afgelopen honderd jaar. Om deze reden beschouw ik het promoten van deze stof als mijn levenswerk, zodat het vrij beschikbaar komt in apotheken etcetera. Dit is nu al het geval in Bolivia en Honduras, waar wetten zijn aangenomen die het gebruik van CDS tegen corona goedkeuren, met groot succes. Zelfs in landen waar het nog niet officieel goedgekeurd is kan het gebruikt worden door artsen, want paragraaf 37 van het Helsinki-protocol van de World Medical Association (WMA) zegt dat zolang een patiënt goed geïnformeerd is en consent heeft gegeven, geen enkele behandeling verboden kan worden. Dit weten veel mensen en artsen echter niet.”

Er zijn onderzoeken gedaan onder duizenden corona-patiënten met CDS, met een genezingspercentage van 99,3 procent. Deze feiten worden volgens Kalcker continu gecensureerd en doodgezwegen door de media en Big Tech bedrijven zoals Google, Facebook en Youtube. “Ook word ik al jaren persoonlijk aangevallen, vooral door ‘Big Farma’. Hierdoor zijn er helaas nog steeds veel artsen die onterecht denken dat CDS toxisch is. Mijn oproep aan hun is alsjeblieft serieus onderzoek te doen voordat ze een oordeel vellen. Volgens de organisatie Comusav, waar 5000 artsen uit 27 landen bij zijn aangesloten, is het bewezen dat CDS een succesvolle oplossing is tegen vaccinatieschade veroorzaakt door mRNA-injecties. Het oxideert ook het spike-eiwit en neutraliseert het SARS-CoV-2-virus, wat nu wetenschappelijk bewezen is door vele onderzoeken onder duizenden mensen met vaccinatieschade.”

cds zonder
Gevaccineerd bloed voor gebruik CDS

cds met
Gevaccineerd bloed na gebruik CDS

Voor dr. Pedro Chávez, president van Comusav, die zijn eigen patiënten ook behandeld met CDS, staat het als een paal boven water dat CDS de negatieve effecten van vaccinatie tegengaat. De onderzoeken, getuigenissen en rapporten zijn terug te lezen in Bye bye Covid, het laatste boek van Kalcker, op zijn website en op de websites van Comusav. De verschillende protocollen voor de toepassing van CDS zijn ook te vinden op de Nederlandse website clo2.nl. Kalcker wordt nog steeds aangevallen en verguisd door verschillende media en farmaceuten. Op de vraag waarom hij toch doorgaat antwoord hij: “We gaan allemaal dood, ieder van ons. En als we gaan, vragen we ons af wat we met ons leven hebben gedaan. Dat is waarom ik hiermee doorga.”

Bronnen: 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.