Nieuws   De Andere Krant

Liegt het RIVM? De Andere Krant onderzoekt


dak 4e
💨

Datum: 30 oktober 2021
De Andere Krant
Van de Redactie

In het nieuwe nummer van De Andere Krant onderzoeken wij de bewering van het RIVM eerder deze maand dat vier op de vijf Covid-19 patiënten op de IC niet-gevaccineerd zouden zijn. Het was het startschot voor een nationale hetze tegen ongevaccineerden, aangevoerd door minister Hugo de Jonge.

Onze conclusie: het RIVM kan deze cijfers niet hard maken. Ze worden ook tegengesproken door cijfers van diverse ziekenhuizen. En daarbij: het aandeel coronapatiënten in de ziekenhuizen is klein. Volgens twee intensivisten, die de website verzorgdezorg.nl zijn gestart, worden de problemen in de zorg dan ook niet veroorzaakt door ‘corona’, maar door personeelstekorten en bezuinigingen.

Maar het vierde nummer van de Andere Krant heeft nog veel meer te bieden. We laten zien hoe Wall Street en de grote banken op het punt staan om de halve aarde op te kopen. Dit willen ze doen met behulp van een nieuw financieel product, de Natural Asset Company, dat weleens veel groter zou kunnen worden dan de beruchte derivaten die de wereld in 2008 in een crisis stortten.

We ontmaskeren Dr Anthony Fauci, het KNMI en het ammoniakbeleid.

We hebben ook aandacht voor positieve activiteiten. Bijvoorbeeld een reportage over hoe voedselbossen Nederland veroveren. En een artikel van Martin Schenkels over hoe we de Nederlandse economie opnieuw zouden kunnen inrichten, zodat iedereen daarin een plekje krijgt.

We hebben scherpe columns en mooie artikelen over wat nu eigenlijk gezondheid is (dat is niet hetzelfde als gevaccineerd zijn). En wat is er gebeurd met Rage Against the Machine, dat ze nu zo braaf zijn geworden?

U leest het allemaal in De Andere Krant nummer 4. Kijk bij https://www.deanderekrant.nl/verkooppunten naar een verkooppunt bij u in de buurt. Het aantal verkooppunten wordt voortdurend uitgebreid. Of neem een abonnement https://www.deanderekrant.nl/abonnement en ontvang de Andere Krant iedere week op de deurmat! Het kost maar een tientje per maand en u steunt ons daarmee ook.

 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.©2022 De Andere Krant B.V., Amsterdam.
Alle rechten voorbehouden.