Nieuws Vaccinatieschade

Mannelijke vruchtbaarheid daalt na Covid-injectie

mannelijke vruchtbaarheid
Christoph Burgstedt
💨

Het publiek is niet adequaat geïnformeerd over de risico’s​
Het publiek is niet adequaat geïnformeerd over de risico’s
Datum: 14 oktober 2022
Vaccinatieschade

Van onze redacteur


Diverse documenten van vaccinfabrikant Pfizer, maar ook andere studies, tonen aan dat de mannelijke vruchtbaarheid vermindert na toediening van de Covid-19 vaccins. Dit stelt de Amerikaanse onderzoekster Amy Kelly, die deelneemt aan het Pfizers Documents Analysis Project van Daily Clout, een initiatief van schrijfster en politiek activiste Naomi Klein, dat de klinische onderzoeksgegevens van Pfizer onderzoekt.

Kelly komt onder meer tot de volgende bevindingen:
Uit de instructies voor mannelijke deelnemers aan de onderzoeken blijkt dat Pfizer wist dat mannen vaccin-ingrediënten via seks kunnen overdragen aan partners.
Pfizer heeft geen onderzoek gedaan naar de reproductieve toxiciteit, oftewel de negatieve effecten op de vruchtbaarheid van mannen.
Nanodeeltjes in de vaccins blijven niet op de plek van de injectie, maar gaan door het hele lichaam, inclusief naar de mannelijke zaadballen, waar ze schade kunnen veroorzaken.
In februari 2021 kwam naar voren in documenten van Pfizer, dat er antilichamen ontstonden die hechten aan het sperma en ervoor zorgen dat de bewegelijkheid flink afneemt, waardoor de kans dat bevruchting plaatsvindt dus ook afneemt. Tot een jaar na deze ontdekking beweerde het National Institutes of Health (NIH), de Amerikaanse instantie die al het onderzoek naar vaccinaties coördineert, dat vaccinatie tegen Covid de kans op bevruchting niet verkleinde. Ook de Amerikaanse Vereniging voor voortplantingsgeneeskunde en de Vereniging voor mannelijke voortplanting en urologie wisten van de problemen maar raadden mannen toch aan zich te laten vaccineren.

Kelly concludeert dat het publiek niet adequaat is geïnformeerd over de risico’s van de Covid-vaccins, waarmee het principe van ‘informed consent’ is geschonden. Onduidelijk is volgens Kelly hoe lang de effecten blijven, of de boosters dit zullen verergeren en of de daling in geboortes die in de VS en veel andere landen op dit moment wordt waargenomen, hiermee te maken heeft.

Er is inmiddels ook ander onderzoek uitgevoerd met verontrustende resultaten. In juni 2022 publiceerden Israëlische wetenschappers een peer-reviewed studie in het vakblad Andrology waarin zij aangaven dat de mannelijke vruchtbaarheid tot 22 procent vermindert tot drie maanden na injectie met het Covid-vaccin van Pfizer. Op termijn zou de vruchtbaarheid zich weer herstellen volgens de onderzoekers.


Bronnen: 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.