Nieuws   De Andere Krant

Steun De Andere Krant


we need your
💨

Datum: 3 februari 2020
De Andere Krant

In onze laatste uitgave, De Andere Krant Gezondheid, zijn we als redactie van De Andere Krant opnieuw te weinig duidelijk geweest hoe we de krant financieren. Veel lezers blijken te verwachten dat er een professionele grote organisatie onze krant (mee)financiert. De praktijk van De Andere Krant is dat we deze met minimale middelen maken waarbij we alleen voor de vormgeving en de drukkosten betalen. Alle auteurs, het kleine redactieteam en de verspreiders werken allemaal kosteloos mee. We delen een gevoel van urgentie dat het brengen van de andere kant van het nieuws bittere noodzaak is in deze tijd.

Om ons initiatief door te kunnen zetten en tot een meer structurelere uitgave te komen zijn we afhankelijk van financiële hulp. Door kranten te bestellen (zie bestellen op deze site) of boeken te kopen via onze site (zie boeken op deze site, gebruik bij Wereldboeken de kortingskode DAK) steunt u de krant. We hopen vooral dat veel lezers bereid zijn een (kleine of grote) donatie te doen aan De Andere Krant. Op een later tijdstip hopen we abonnementen aan te kunnen bieden. Namens iedereen die betrokken is bij De Andere Krant willen we u danken voor alle steun.


 
Wil je alle artikelen lezen?
Koop De Andere Krant bij jou in de buurt, of abonneer nu en krijg elke zaterdag de krant in de bus.
Wil je alle artikelen lezen?
Koop De Andere Krant bij jou in de buurt, of abonneer nu en krijg elke zaterdag de krant in de bus.©2022 De Andere Krant B.V., Amsterdam.
Alle rechten voorbehouden.