Nieuws Algemeen

21 juni Manifestatie voor de Vrijheid

Viruswaan2
💨

Datum: 17 juni 2020
Algemeen


KOM OP VOOR JE VRIJHEID, JE LEVEN EN JE RECHTEN!

Uit angst voor het nog onbekende Covid-19 virus ging Nederland medio maart in lockdown. Weliswaar met minder beperkingen dan in andere Europese landen, maar met ingrijpende inperkingen van ieders vrijheden. Met de beelden uit Bergamo en Spanje op het netvlies offerden we onze vrijheden tijdelijk op om overbelasting van de IC's te voorkomen en verdere verspreiding van het virus in te dammen.

GROTE VRAAGTEKENS AANPAK
Sindsdien is er veel gebeurd; de druk op de IC's is er al weken niet meer, de termen het 'nieuwe normaal' en 'de 1,5 meter maatschappij' zijn geintroduceerd, complete sectoren dreigen te verdwijnen, de minister spreekt over een vaccin als enige oplossing en nog veel meer.

Ook zijn er verschillende maatregelen genomen die ondanks een gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing zijn doorgevoerd en verplicht gesteld. Het omgekeerde is zelfs het geval; er stapelt zich meer en meer bewijs op waardoor er grote vraagtekens gesteld moeten worden bij de gekozen aanpak.

Wij accepteren GEEN Spoedwet met maatregelen zonder onderbouwing effectiviteit.

De maatregelen en richtlijnen - ZONDER wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit - dreigen een permanent karakter te krijgen nu het kabinet werkt aan een spoedwet om deze maatregelen wettelijk te verankeren.
Dit kunnen we en zullen we NIET laten gebeuren!

Het nieuwe normaal = niet normaal

Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden.
Bovendien is er niks normaals aan het 'nieuwe normaal' en '1,5 meter samenleving'. Dit druist in tegen de menselijke natuur.

Daarom komen we, hopelijk ook met jou, op zondag 21 juni bij elkaar om de overheid te laten weten dat we de wetswijziging en het 'nieuwe normaal' NIET accepteren!

In plaats daarvan gaan we SAMEN TERUG NAAR NORMAAL!

Niet alleen omdat we dit willen. Ook omdat het verantwoord is!

WAAR LIGT JOUW GRENS?
Zondag 21 juni 2020 komt Nederland samen op het Malieveld in Den Haag.

Ondernemers, Wetenschappers, Medici, Juristen, Entertainers, Top Sporters, Journalisten en iedereen die NIET akkoord gaat met de 1,5 meter samenleving, komen samen om hun stem GEWELDLOOS en met liefde te laten horen.

Met heel veel sprekers waaronder: Willem Engel, Jeroen Pols, Rob Elens, Maurice de Hond, Michaela Schippers en heel veel anderen.

DJ's: DJ Jean, DJ Alexander Koning, DJ Paul Elstak. More to come...

Waar ben jij op 21 juni 2020?

www.viruswaanzin.nl/vrijheid voor alle informatie en achtergronden

 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.