Nieuws De Andere Krant

Laatste Informatie Verspreiding

Freedom
šŸ’Ø

Datum: 1 mei 2020
De Andere Krant

Twee weken nadat we besloten om De Andere Krant Vrijheid te gaan maken zijn we totaal overdonderd. De vele mooie reacties, de steun in alle vormen en vooral het legioen aan mensen dat de vrijheid gaat verspreiden is ongekend. Het plan om 500.000 exemplaren te verspreiden gaat ons samen lukken.


We hebben veel meer reacties ontvangen dan we aan kunnen dus we hebben ook heel veel mooie berichten en aanbiedingen niet beantwoord, excuus daarvoor. We delen de komende dagen de informatie over waar nog kranten verkrijgbaar zijn en hopen dat iedereen er (met wat samenwerking wellicht) in slaagt om het gewenste aantal kranten te bemachtigen.

We hebben 1200 reacties geregistreerd en al deze mensen ontvangen uiterlijk zaterdag 2 mei een mail. Hierin staat informatie over waar en wanneer de kranten opgehaald kunnen worden. Extra kranten (voor mensen die geen reactie hebben gehad bijvoorbeeld) kunnen meegenomen worden.

Op 5 mei willen we impact maken dus de vraag is om zoveel mogelijk vanaf dan te verspreiden (en tegelijkertijd gunnen we iedereen alle vrijheid om naar eigen inzicht te handelen).

Onze doelgroep zijn die mensen die maar blijven geloven in die gecreƫerde realiteit. Waarschijnlijk kent u ze en weet u in welke wijken de kranten nodig zijn.

Op de distributiepunten zal zoveel mogelijk coƶrdinatie plaatsvinden over de verdeling van steden en buurten zodat dubbele bezorging waar mogelijk voorkomen wordt.

Naast alle aanmeldingen om te helpen hebben zijn er ook duizenden kranten besteld en heel veel vragen / opmerkingen en hulpaanbiedingen. Na de verspreiding worden alle bestellingen afgehandeld en komen we bij iedereen terug.

We willen iedereen die de mogelijk heeft gemaakt en gaat maken ontzettend bedanken.

Sander Compagner,

Namens De Andere Krant

Ā©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.