Nieuws De Andere Krant

De Andere Krant Vrijheid

šŸ’Ø

Help mee en verspreid de vrijheid op 5 mei​
Help mee en verspreid de vrijheid op 5 mei
Datum: 27 april 2020
De Andere Krant


'Wie vrijheid opoffert voor veiligheid is het beide niet waard' - Benjamin Franklin

Op 5 mei presenteren we de zesde editie van De Andere Krant. 75 jaar na de bevrijding van Nederland staat onze vrijheid opnieuw onder grote druk. Als reactie op het coronavirus worden er wereldwijd vrijheidsbeperkende maatregelen genomen. Alle overheden stellen dat ze dit doen om hun burgers te beschermen. De vaste lezers van De Andere Krant weten dat er voldoende reden is om overheden en hun motivatie te wantrouwen. Een overheid die eerst de zorg afbreekt en het aantal IC-bedden halveert, geen onafhankelijk onderzoek naar de gezondheidsrisico's van 5G wil afwachten (in tegenstelling tot andere landen) en zich in het verleden vooral als loopjongen van het grote geld heeft opgesteld heeft wat ons betreft een geloofwaardigheidsprobleem.


Terechte maatregelen of een overreactie en met welk doel?

In De Andere Krant Vrijheid wordt het Coronavirus cijfermatig geanalyseerd. Uit de analyse en uit steeds meer commentaren komt naar voren dat de opgelegde kuur (de lockdown), veel meer slachtoffers zal eisen dan de kwaal, het virus. De overreactie vindt wereldwijd plaats en het lijkt er sterk op dat er sprake is van een bepaalde regie. In De Andere Krant wordt ingegaan op de verschillende agenda's die in het kielzog van Corona worden uitgerold en welke actoren hierbij betrokken zijn. Auteurs die hebben bijgedragen zijn; Eric van de Beek, Stan van Houcke, Ad Broere, Frank Reusink, Sven Hulleman, Pieter Stuurman, Sonja van den Ende, Rob Vellekoop en Frank Stadermann.

'Never waste a good crisis' - Winston Churchill

Help De Andere Krant de Vrijheid verspreiden

Op 5 mei gaan willen we De Andere Krant in zoveel mogelijk brievenbussen laten belanden als mogelijk. We roepen iedereen op om ons daarbij te helpen. Bevrijd uw straat, buurt, dorp of stad door op 5 mei De Andere Krant Vrijheid te verspreiden. Iedereen die ons wil helpen kan zich opgeven via deanderekrant.nl/vrijheid.

Naast hulp met verspreiden kunnen we alle financiƫle ondersteuning ook goed gebruiken. Op de Steun pagina van deze website staat meer informatie hoe ons te steunen.

Promotie video voor deze editie

Om onze boodschap kracht bij te zetten hebben we een promotie video opgenomen. Net als illustere voorgangers van De Andere Krant verzetten we ons tegen de wetmatigheden van de gevestigde orde en roepen we op tot bewustwording en verandering. Deel deze video binnen uw netwerk! 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Ā©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.