Nieuws De Andere Krant

Verspreiding van De Vrijheidskrant

LogistiekSite
šŸ’Ø

- meer dan 600 aanmeldingen - 500.000 kranten zijn al besteld​
- meer dan 600 aanmeldingen - 500.000 kranten zijn al besteld
Datum: 28 april 2020
De Andere Krant

Een dag na de lancering van het idee om Nederland op 5 mei te overspoelen met De Andere Krant vrijheid zijn we aan het bijkomen van alle reacties. We hebben al heel veel aanmeldingen ontvangen om kranten te verspreiden en ook de financiƫle steun stroomt binnen. We voelen ons door alle warme berichten erg gesteund. Vandaag is de eerste order voor 500.000 exemplaren bij onze drukker geplaatst. Ons droombeeld van een bende blije vrijheidsverspreiders komende dinsdag komt steeds dichterbij!

Iedereen die zich met het formulier gemeld heeft zal bericht ontvangen. Op veel plekken in Nederland zullen we de kranten vanaf vrijdag tot maandag verder verspreiden. Mensen die hebben aangegeven enkele kilometers te kunnen rijden voor de kranten willen we vragen om hun buurt- en plaatsgenoten van kranten te voorzien.
Op deze site en op de Facebook-pagina van De Andere Krant zullen we deze locaties en afhaaltijden pulbiceren.

Naast de geboden hulp hebben we ook heel veel bestellingen van eerdere edities van De Andere Krant mogen ontvangen, waarvoor dank! De verzending zal zoveel mogelijk deze week plaatsvinden maar kan in verband met de opeens grote volumes wat vertraagd zijn.
Ā©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.