Nieuws   De Andere Krant

Nieuws van De Andere Krant

anopenmind
💨

Bestellingen - Komende editie - Steun​
Bestellingen - Komende editie - Steun
Datum: 26 november 2020
De Andere Krant

Drie weken na de lancering van De Andere Krant Media maken we de balans op. De afgelopen weken waren een waar gekkenhuis bij ons maar het stof daalt weer neer. In dit bericht geven we de status van de bestellingen, de verspreiding, abonnementen en kort nieuws over de komende editie. Financieel houden we onze broek zo ongeveer op maar kunnen we steun nog altijd goed gebruiken. Meer informatie daarover staat onderaan dit bericht.

Bestellingen

We zijn (opnieuw) overdonderd door de vele bestellingen die we hebben ontvangen. Uiterlijk komende week zal iedereen zijn of haar kranten ontvangen. We willen iedereen bedanken voor de bestelling en het gevraagde geduld. Vanaf medio half december zijn ook nu uitverkochte edities weer te bestellen.

Abonnementen

Iedereen die abonnee is geworden van De Andere Krant ontvangt de kranten nog deze week. Abonnee worden kan nog steeds, ook voor meerdere exemplaren per editie. Zie https://deanderekrant.nl/abonnement.

Verspreiding

De Andere Krant Media is nog steeds verkrijgbaar via het distributienetwerk. Maak contact met plaatselijke vrijwilligers van De Andere Krant via https://onsnetwerk.nu/. Iedereen die zich bij ons gemeld heeft maar nog niet is opgenomen in het netwerk zal de komende week benaderd worden. We gaan richting de 100 distributiepunten door heel Nederland en België. Naast de verspreiding van informatie zijn de vele ontmoetingen die door de krant plaats vinden minstens zo belangrijk. We zijn iedereen met wie we dit samen doen intens dankbaar.

De Komende Editie

Nog voor de kerst presenteren we de 10e editie van De Andere Krant. De werktitel is 'uit de angst - in de liefde' en we gaan, na alle harde informatie, in deze krant mooie perspectieven en hopelijk bevrijdende kennis delen.

Eerdere edities en de digitale Andere Krant

Vanaf volgende week is De Andere Krant Media ook als PDF te lezen. Alle eerdere edities zijn als PDF te lezen en te downloaden, zie https://deanderekrant.nl/edities/4. Medio half december zullen alle nu uitverkochte edities ook weer te bestellen zijn middels onze bestelpagina.

Help De Andere Krant

We ontvangen ontzettend veel steun middels bestellingen, abonnementen en donaties. Om straks in december heel veel Nederlanders mee te kunnen nemen in de mooie wereld die we gaan creëren hebben we meer middelen nodig. Na enkele jaren pionieren wordt onze financiële huishouding momenteel professioneel ingericht. Voor meer informatie over hoe te steunen zie onze https://deanderekrant.nl/steunons. Vragen over onze financiën of hoe ons te steunen kunnen gestuurd worden aan peter@deanderekrant.nl.©2023 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.