Nieuws Gezondheid

Hartschade door corona­vaccinaties: onomstotelijk bewezen

hartschade door prikken
DS stories | Pexels
💨

Media negeren overvloedig wetenschappelijk bewijs​
Media negeren overvloedig wetenschappelijk bewijs
Datum: 20 november 2022
Gezondheid

Van onze redacteur


“Van A tot Z bedrog.” Dat tweette Maarten Keulemans, wetenschaps­redacteur van De Volkskrant, op 13 november naar aanleiding van een artikel in De Andere Krant van 12 november. Hierin meldden wij dat er sprake is van een forse toename van hartschade als gevolg van de coronavaccinaties. Onder andere – maar niet uitsluitend – in de vorm van myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier.

Keulemans heeft zich in zijn verslaggeving consequent opgeworpen als hartstochtelijk verdediger van de vaccinaties.
Hij weigert zijn lezers te informeren over de bewezen schadelijke gevolgen van de vaccins en over hun zeer gebrekkige effectiviteit. Hij schroomt daarbij niet om critici zoals wij, die hierop wijzen, van ‘bedrog’ en ‘leugens’ te beschuldigen. Bijzonder gedrag voor iemand die vorig jaar nog door journalistenvakbond NVJ werd verkozen tot ‘journalist van het jaar’. En Keulemans is bepaald niet de enige. Vaccinschade lijkt een taboe-onderwerp.

Het staat inmiddels echter vast dat de vaccins gepaard gaan met een waslijst aan schadelijke effecten, waarvan myocarditis er één is. Er zijn inmiddels minstens 226 peer-reviewed studies die een verband laten zien alleen tussen Covid-vaccinaties en myocarditis. Bijgaand een gedeeltelijke lijst. En nee, de baten van de vaccins wegen hier niet tegen op. Ze zijn maar heel tijdelijk effectief, enkele maanden, en vergroten daarna zelfs de kans met corona in het ziekenhuis terecht te komen.

De complete lijst bestaat uit 226 ‘papers’. Deze maakt deel uit van een lijst van 1000 peer-reviewed studies die een verband laten zien tussen de coronavaccinaties en een veelheid aan aandoeningen: trombose, pericarditis, Guillain-Barré syndroom, huidaandoeningen, menstruatiestoornissen, cardiovasculaire stoornissen, Bell’s Palsy, anafylaxie, nierfalen, bloedingen, hartinfarcten, acute myelitis, enzovoort. De diversiteit aan aandoeningen wordt toegeschreven aan de algehele verzwakking van het immuunsysteem die het gevolg is van het herhaalde prikken met de mRNA-vaccins.

Bij officiële instanties als Lareb, Eudravigilance en Vaers (in de VS) zijn inmiddels meer dan een miljoen meldingen binnengekomen van schades en tienduizenden sterfgevallen in verband met de vaccinaties. Wij hopen dat deze publicatie Maarten Keulemans en zijn collega’s bij de andere reguliere media zal inspireren om zich in de wetenschappelijke literatuur te verdiepen en hun lezers eerlijk te gaan informeren in plaats van hun oren te laten hangen naar een paar overheidsfunctionarissen en op Twitter loze beschuldigingen te uiten naar collega’s die wel gewoon hun werk doen.

Het artikel in De Andere Krant als PDF: Spread DAK peer reviewed links.pdf 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.