Nieuws Vaccinatieschade

Sterke toename kankersterfte jonge Britten sinds coronavaccinatie

britten prikken
💹

Het is een realiteitscheck voor mensen die nog altijd menen dat er weinig aan de hand is​
Het is een realiteitscheck voor mensen die nog altijd menen dat er weinig aan de hand is
Datum: 4 december 2023
Vaccinatieschade

Toine de Graaf

Toine de Graaf

Een recent rapport, gebaseerd op Britse overheidsdata, toont een ongekende toename van sterfgevallen door kanker in de leeftijdscategorie 15 tot en met 44 jaar sinds de uitrol van de coronavaccins. Het rapport is samengesteld door het team rond data-analist Edward Dowd, die eerder anekdotisch bewijs rond ‘turbo-kanker’ nu heeft aangevuld met schrikbarende statistische gegevens.

Data-analist Edward Dowd, auteur van het boek Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022, dat ingaat op de ‘epidemie van plotselinge sterfgevallen’, ontpopt zich steeds meer tot de grootste nachtmerrie van het medisch establishment. Dowd, een data-analist uit de wereld van Wall Street, weet van geen ophouden. Wie dacht dat hij met zijn schokkende boek Cause Unknown zijn ei wel had gelegd, komt bedrogen uit. De medeoprichter van Phinance Technologies, een wereldwijde ‘alternatieve’ beleggingsonderneming, produceert sindsdien het ene na het andere verontrustende rapport. Met als voorlopig hoogtepunt een document van 45 pagina’s over het sterk toegenomen aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk in de leeftijdsgroep 15 tot en met 44 jaar door kwaadaardige gezwellen.1 Carlos Alegria, een partner van Phinance Technologies, nam de samenstelling voor zijn rekening.

Aanleiding voor het rapport, zo leert de introductie, was de toename van anekdotisch bewijs voor onverklaarbaar agressieve en ongebruikelijke kankers (‘turbo-kanker’) bij vooral jonge mensen. “De focus van dit onderzoek is niet om individuele claims en anekdotes te onderzoeken”, aldus het rapport, “maar om een statistische analyse op populatieniveau te maken.” Het resultaat is een realiteits­check voor mensen die nog altijd menen dat er weinig aan de hand is. Het rapport signaleert een sterke toename in sterfte als gevolg van kwaadaardige gezwellen, die begon in 2021 en aanzienlijk versnelde in 2022. “De toename van het sterftecijfer in 2022 is zeer statistisch significant (extreme gebeurtenis)”, meldt de samenvatting. “De resultaten geven aan dat vanaf eind 2021 een nieuw fenomeen dat leidt tot een verhoogde sterfte aan kwaadaardige gezwellen aanwezig lijkt te zijn bij personen in de leeftijd van 15 tot en met 44 jaar in het Verenigd Koninkrijk.”

Dowd en zijn team van wetenschappers, data-analisten en financiĂ«le experts kregen deze trend boven tafel door onderzoek naar de zogenaamde ‘ICD-10 codes’ voor doodsoorzaken in de periode 2010 tot en met 2022. De ‘International Classification of Diseases, 10th Revision’ (ICD-10) is het internationaal gestandaardiseerde classificatiesysteem van diagnosen. Zorgverleners gebruiken de ICD om gezondheidsproblemen te registreren in het dossier van de patiĂ«nt. De WHO gebruikt deze classificaties voor het maken van onder meer sterftestatistieken.

De ICD-10 codes voor kwaadaardige gezwellen (C00 tot C99) brachten in het jaar 2022 allerlei stijgingen boven de historische norm aan het licht in de onderzochte leeftijdsgroep. Zoals een stijging van 28 procent van fatale borstkanker bij vrouwen, een sterftetoename van 80 procent door alvleesklierkanker bij vrouwen (60 procent bij mannen) en een stijging van darmkankersterfte bij mannen met 55 procent (41 procent bij vrouwen).

Ook opmerkelijk: een 120 procent toename van dodelijke melanomen bij mannen (35 procent bij vrouwen). De hersentumoren zaten eveneens in de lift, met een sterftetoename van 35 procent bij mannen en 12 procent bij vrouwen. En dan was er nog de sterftetoename van 60 procent bij mannen en 55 procent bij vrouwen door kankers “zonder specificatie van de locatie”. Dit wijst op snelle uitzaaiing naar andere organen voordat de kanker is gediagnosticeerd en wordt inmiddels aangeduid als ‘turbo-kanker’. Het rapport spreekt van een “explosie” van dit type kanker.

Tegenover Mike Capuzzo, hoofdredacteur van The Defender, de website van Children’s Health Defense van farma-criticus en presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr., heeft de gepensioneerde Britse arts-radioloog en borstkankerspecialist Chris Flowers het rapport inmiddels getypeerd als “zeer, zeer, verontrustend”.2 Volgens Flowers hebben Dowd en zijn team bevestigd wat onderzoekers, clinici en kankerspecialisten in de westerse wereld rapporteren sinds de uitrol van de experimentele mRNA-vaccins: namelijk een sterke toename van sterfte door kanker. Volgens Flowers is misschien wel het meest zorgwekkend de toename bij jongeren van wat sommige oncologen nu turbo-kanker noemen, een term die verwijst naar verschillende zaken: “Het is kanker bij jonge mensen die zomaar de kop opsteekt. De ene dag gaat het helemaal goed, de volgende dag krijg je te horen dat je terminale kanker hebt en binnen een week dood bent. Daar zijn veel berichten over, zelfs in de reguliere media.” Maar tumoren groeien niet alleen sneller, er komen nu ook meer soorten kanker voor bij dezelfde persoon. “Vroeger was dat heel erg zeldzaam”, aldus Flowers. “Af en toe zag ik een zeer agressieve ontstekingskanker bij jonge mensen. Maar nu heeft iedereen verhalen.”

Edward Dowd benadrukt intussen dat zijn onderzoek “een eerste poging was om enkele patronen aan het licht te brengen” rond kanker vanaf 2020. Hij hoopt dat artsen en gespecialiseerde onderzoekers “verder onderzoek doen op basis van deze (en andere) inzichten” uit de nu al spraakmakende analyse. 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.