Nieuws Gezondheid

“De vaccinatiecampagne is de groot­ste fraude die ik ooit heb meegemaakt"

Edward Dowd-min
Edward Dowd
💨

Investeringsmanager Edward Dowd​
Investeringsmanager Edward Dowd
Datum: 20 juli 2022
Gezondheid

Elze van Hamelen

Elze van Hamelen

Er is sprake van grootschalige vaccinatiefraude, vergelijkbaar met fraudes die je ziet in de financiële wereld, stelt Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij Blackrock, ’s werelds grootste investeringsmaat­schappij. Volgens Dowd zijn de toezichthouders door en door corrupt en zal de bevolking woedend reageren als ze het bedrog doorkrijgen.

Edward Dowd werkte jarenlang op Wall Street. Voor de Amerikaanse investeringsmaatschappij Blackrock beheerde hij een fonds dat in tien jaar groeide van 2 naar 14 miljard dollar. Momenteel is hij consultant bij Symphonic Capital, daarnaast is hij bezig zijn eigen investeringsbedrijf op te richten. In interviews in Amerikaanse alternatieve media, zoals op het platform Daily Clout van Naomi Wolf, stelt hij dat de vaccinatiecampagne te vergelijken is met een frauduleuze beursintroductie.

Op basis van welke informatie stel je dat er sprake is van fraude?
Om goed te zijn in het selecteren van aandelen en andere investeringen, moet je een theorie ontwikkelen op basis van beperkte informatie. Als je afwacht tot alle informatie er is, is de kans om er geld aan te verdienen voorbij. Mijn hele carrière draait dus om het herkennen van patronen. Al in het begin van de crisis zag ik een paar vreemde dingen in het nieuws. Op 5 april 2020, een maand na het begin van de eerste lockdowns, werd James Bullard, de president van de Federal Reserve (Amerikaanse centrale bank - red.) geïnterviewd in het programma Face the Nation. Op de vraag “hoe gaan we de economie weer opstarten?”, antwoordde hij: “We hebben een nieuwe technologie waarmee we mensen kunnen testen, waarna we ze immuniteitsbewijzen kunnen geven”. En ze spraken over surveillance-technologieën om dat te implementeren. Ik begreep dat hij het over vaccinatiepaspoorten had, maar als je daar op dat moment, in 2020, over begon werd je voor complotdenker uitgemaakt. Wat ik vermoedde, was dat Covid wereldwijd werd gebruikt door overheden om te verdoezelen dat zich een nieuwe economische crisis aan het ontvouwen was doordat een zeepbel van schulden in de financiële markten op springen stond. Het Covid-beleid is gericht op het introduceren van een controlesysteem onder het mom van veiligheid. Zo kun je populaties onder controle houden en voorkomen dat er rellen uitbreken.

Toen het vaccin in januari 2021 werd uitgerold was ik erg achterdochtig, en wel om twee redenen: ten eerste, het was ontwikkeld onder ‘operatie Warp Speed’. In mijn ervaring, als iets zo gehaast ontwikkeld wordt, is de kans groot dat er bepaalde veiligheidsprotocollen worden overgeslagen. Ten tweede ging het om een experimentele technologie die nog nooit op mensen uitgeprobeerd was. Het was tot dan toe alleen op dieren getest, en die testen zijn voor het grootste gedeelte mislukt. Wanneer je klinisch onderzoek doet op mensen, dan duurt het met een normaal vaccin meestal zeven tot tien jaar voordat je toestemming krijgt het op de markt te brengen, en bij deze vaccins duurde dat 28 dagen. 28 dagen! Ik ben actief gaan kijken naar indicaties van mogelijke gezondheidproblemen. Wat je dan ziet, is dat er begin 2021 al zoveel meldingen waren van doden en ernstige bijwerkingen in VAERS (de Amerikaanse versie van het Lareb in Nederland – red.), dat onder normale omstandigheden de vaccinatiecampagne al in januari of februari van 2021 zou zijn gestaakt. In januari 2022 meldde verzekeringsmaatschappij One America dat de oversterfte onder werkende Amerikanen met 40 procent was toegenomen in de tweede helft van 2021. Ze linkten het zelf trouwens niet aan de vaccinaties. Bij een overstroming die eens in de tweehonderd jaar voorkomt, is er een 10 procent toename van uitkeringen in die leeftijdsklasse. De hele verzekeringssector heeft enorme verliezen geleden in de tweede helft van 2021 en het eerste kwartaal van 2022. Sommigen van hen vermoeden wat de oorzaak is, maar veel zijn nog in een staat van ontkenning, omdat ze allemaal zelf de injecties genomen hebben, en hun personeel hebben verplicht dat ook te doen.

Dat het vaccin doden en arbeidsongeschiktheid veroorzaakt, is op dit moment onweerlegbaar. Naast de data uit VAERS en de toename van uitkeringen van levensverzekeringen, kwam er data naar buiten van het CDC (Centers for Disease Control, enigszins vergelijkbaar met het RIVM – red.) waaruit blijkt dat er een piek was in oversterfte in het najaar van 2021. Als je vervolgens die data opbreekt per leeftijdsgroep, dan blijkt dat de oversterfte die in 2020 voornamelijk onder ouderen plaatsvond, in 2021 is verschoven naar veel jongere mensen. De leeftijdscategorie 25-44 zag grofweg een oversterftepiek van 84 procent in de herfst van 2021. Dat is wat je noemt een smoking gun, want deze groep loopt helemaal geen groot risico ernstig ziek te worden van Covid, en precies in de periode waarin vaccinaties verplicht worden, sterven ze met recordaantallen. Tussen maart 2021 en februari 2022 was er in die leeftijdscategorie een oversterfte van 61.000 mensen. Ter vergelijking: tijdens de 10 jaar durende Vietnamoorlog stierven 58.000 Amerikanen. Niet alle oversterfte hoeft van de vaccins te komen. Maar dit geeft wel een sterk signaal.

Wat daar nog bij komt: uit enquêtes van het US Bureau of Labor Statistics (vergelijkbaar met het CBS – red.) blijkt dat het aantal arbeidsongeschikten is toegenomen van ongeveer 29 miljoen in 2021 tot 31,6 miljoen in 2022. Daarnaast is er nog de database van het ministerie van Defensie die gelekt was naar de advocaat Tom Renz, die laat zien dat er onder militairen een enorme toename is van arbeidsongeschiktheid, kankers, hartaanvallen en hersenbloedingen. Wat er nog bijkomt zijn de cijfers van uitvaartmaatschappijen. Een paar van dit soort bedrijven worden in de VS op de beurs verhandeld, en tegen de verwachtingen in blijkt dit een groeimarkt te zijn.
Wanneer ik dit in z'n geheel bekijk, hebben we te maken met een ramp van epische proporties.

Waarom lezen we hier niet over in de massamedia?
De mainstream media ontving meer dan een miljard dollar van de Biden-regering om vaccins te promoten. Daarnaast kwam 70 procent van de reclame-inkomsten van farmabedrijven. Dit is de grootste fraude die ik in mijn hele carrière heb gezien.

Op welke manier is deze fraude vergelijkbaar met financiële fraude?
Je hoeft geen complottheorieën te verzinnen om te begrijpen hoe dit in zijn werk is gegaan. Het is gewoon een combinatie van ouderwetse hebzucht, macht en corruptie. De politici kregen met dit beleid meer macht, de farmaceutische bedrijven verdienden bakken met geld, en de toezichthouders waren door en door corrupt. De Food and Drug Administration (FDA, geneesmiddelenautoriteit - red.) is bij de fraude betrokken. Waarschijnlijk speelt de corruptie binnen die organisatie al veel langer, maar hebben we het nooit gezien omdat zich nog nooit een schandaal van deze proporties heeft afgespeeld. Het is in die zin vergelijkbaar met de financiële crisis waar de toezichthouders slechte financiële producten een hoog kwalitatief keurmerk gaven omdat ze er goed aan verdienden. De financiële fraude was mogelijk omdat toezichthouders hun goedkeuring verleenden. Deze fraude zou nooit mogelijk geweest zijn zonder dat de FDA goedkeuring gaf voor een product op basis van slechts 28 dagen klinisch onderzoek, waarbij ook nog eens een deel van de data vervalst is, zoals we weten van klokkenluidster Brook Jackson. Toen de FDA werd gevraagd de onderliggende data van het onderzoek openbaar te maken, wilden ze dit 75 jaar geheim houden. Dus, er is institutionele corruptie bij de FDA, de CDC, de National Institutes of Health, die verantwoordelijk zijn voor al het geneesmiddelenonderzoek. We zien dezelfde corruptie bij de Europese toezichthouders. Die corruptie is onder andere mogelijk door de draaideur tussen de toezichthouders en de farmaceutische bedrijven. Nadat je een tijd een hoge functie bij de FDA hebt gehad, kun je een heel goedbetaalde positie bij een farmabedrijf krijgen. Dan ga je van een overheidssalaris naar een inkomen van 1 tot 2 miljoen dollar per jaar. Dat is omkoping natuurlijk.

Met zoveel betrokken partijen, wie gaat er aansprakelijk zijn voor de schade? De producenten zijn bij voorbaat uitgesloten van aansprakelijkheid toch?
Pfizer, Moderna, werkgevers die vaccinatieverplichting hebben opgelegd, ze gaan aansprakelijk gesteld worden. Dit gaat jarenlang voor rechtszaken zorgen. Betrokken politici zullen hun functie verliezen. Er kunnen zelfs rellen uitbreken. Alle propaganda en censuur kunnen de doden en arbeidsongeschikten niet blijvend verbergen. ¾ 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.