Nieuws Opinie

BBBoer vindt vrouw

bbboer zoekt vrouw
Zahra Omer | Unsplash
💨

Alle Tesla’s worden trekkers, iedereen moet verplicht in overalls lopen​
Alle Tesla’s worden trekkers, iedereen moet verplicht in overalls lopen
Datum: 31 maart 2023
Opinie

Wouter Meijs

Wouter Meijs

De BoerBurger Beweging is de grootste geworden, joepie toch? Het heeft weinig te maken met Build Back Better of 666, dat zijn alleen maar complottheorieën, dat hoor je braaf op je klompen aan te voelen. De vlaggen mogen weer omgedraaid worden, want het gevaar is geweken. Met je boerenverstand zou je nooit op iets stemmen wat je op langere termijn uit zou willen kopen en zo verzekert burgerlijk Nederland zich van een toekomst mét eten, Frans Timmermans juicht ook mee.

Wat we mogen verwachten is dat de boeren het land gaan overnemen. Alle Tesla’s worden trekkers, leegstaande kantoorpanden worden volgepropt met kippen en koeien die in de stad rond scharrelen. Iedereen moet verplicht in overall lopen en vroeg opstaan. Ik zie voor Rutte en Kuipers wel een baantje weggelegd in het uitmesten van stallen, ze hebben genoeg ervaring met beerputten en er lopen ook geschikte vogelverschrikkers rond in Den Haag. Schiphol verandert in Schaaphol en Tata Steel gaat plat, zodat een spinazie-akker in onze ijzerbehoefte kan voorzien. Aan een vork heb je niks zonder eten. De omwonenden in Velsen zullen blij zijn met de frisse wind.

Eten is belangrijk, ik beken dat ik het meerdere keren per dag doe. Bedenk goed waar het vandaan komt en wees er dankbaar voor, in plaats van de producenten weg te treiteren. Met de komende heerschappij van Caroline van der Plas neem ik aan dat vlees niet vervangen wordt door krekels. Ik voel me er niet goed bij, wil niet iets op mijn bord dat aan mijn sla begint of na de seks het hoofd van haar mannetje opvreet. Heb je een vriendin die zachtjes in je oor bijt, dan moet je oppassen hoor.

Ze zeggen wel eens: “Wie zijn eten kan controleren, heeft al zijn behoeftes onder controle”. De goeie dingen binnen krijgen vereist discipline, kijk maar eens om je heen in het zwembad en vergelijk dat eens met de jaren ’60. Eigenlijk zakt de zeespiegel al decennia lang, maar door de dikkerds wordt dat effect opgeheven.

Wat is eigenlijk goed eten? Over eieren verschillen de meningen, hebben sommige echt plastic dooiers en worden kippen gevaccineerd? Boerenkool schijnt tóch geen superfood te zijn. Havermout met te veel glyfosaat. Brood, daar zat ooit wat in, de granen hebben de grond leeggetrokken van mineralen door eenzijdige monocultuur. Ook fluoride in tandpasta is niet goed. Ik vond die troep überhaupt al niet te vreten.
Ik had er een meningsverschil over met een huisgenoot in Engeland. Hij claimde dat fluoride geweldig is voor tandbederf. Hij bedoelde natuurlijk tegen tandbederf, maar hij was nog niet helemaal wakker. Ik vroeg hem als het zo goed is, waarom hij de tandpasta niet doorslikt, zodat het goed in je bloed komt en de tanden ook van binnenuit aangesterkt worden, plus botten. Waarom zuip je niet meteen erna je zonnebrand op, gevolgd door wrattenzalf en shampoo. Nee, het enige dat hij slikte was BBC News en soms een paracetamol tegen de kiespijn. “Nee mannetje”, zei ik, “paracetamol moet je fijn malen en op je hoofd smeren!” Net als viagra op je lul, anders word je overal stijf. Prachtige uitvinding van Pfizer. Eerst oudere mannen allerlei defecte kinderen bij elkaar laten neuken. En dan iets ontwikkelen tegen overbevolking. Want het bestaan zal en moet gemanaged worden.

Nederland deugt nog lang niet genoeg: steden gaan drones inzetten om de bevolking te commanderen. Staat je tentje te dicht op iemand anders’ tentje op Texel, dan gaat een drone je verklikken. Enschede noemt zich zelfs de drone hoofdstad van Europa, die werden al ingezet tijdens de lockdowns, daar zien ze ze echt vliegen. Onze beleidsmakers hebben schijt aan onze grondrechten, daarom moet alles via de lucht. Met stikstof.
Eigenlijk zijn al die crises wel vermakelijk, bijna verslavend. De volgende wordt iets met banken en nucleaire oorlog, ik weet niet in welke volgorde maar ik zet de tv vast aan. Misschien wordt Trump wel gearresteerd. Ik adviseer hem zo snel mogelijk boer te worden. Dan komt Caroline hem vast wel redden. 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.