Nieuws Cultuur

De Andere Krant Media

DAK009
💨

Datum: 2 november 2020
Cultuur


Vanaf woensdag 4 november is de nieuwste editie van De Andere Krant door heel Nederland verkrijgbaar. De 9e Andere Krant gaat over een hoogst actueel thema, de Media.

Dat we ons met De Andere Krant kritisch opstellen tegenover de bestaande media behoeft geen uitleg. Dat we kritisch gevolgd worden door deze mediapartijen is dan ook logisch en hoort bij een divers medialandschap. Wat we echter merken, is dat de aandacht die we krijgen weinig tot nooit over de inhoud van onze krant gaat. Het hebben van een andere mening wordt verdacht gemaakt. NRC heeft middels verschillende artikelen een connectie tussen De Andere Krant en Rusland proberen aan te tonen. Ondanks dat er geen enkel bewijs wordt geleverd, nemen andere mediapartijen dit framen over. In deze editie reageren we op de fabeltjes die NRC schrijft over De Andere Krant (en waarom NRC volgens ons kwalificeert als de fabeltjeskrant).

Verder kunt u in deze editie lezen hoe volgens ons het medialandschap zo geworden is als het nu is. Met medewerking van Eric van de Beek, Cees Hamelink, Willy van Damme, Ulrich Mies en meer. In het hoofdredactioneel verklaren we ons nader over deze editie.

De krant zal de komende weken middels ons distributienetwerk door heel Nederland verspreid worden. Wij zijn erg blij met alle vrijwilligers die de afgelopen weken hebben geholpen met het opbouwen van het verspreidingsnetwerk. En nog steeds zijn er mensen die ons graag willen helpen. Iedereen kan zich  aanmelden door naar onsnetwerk.nu te gaan, de betreffende provincie te kiezen en daar het formulier in te vullen.




 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.




©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.