Nieuws Geo-politiek

Het Nieuwe Normaal in Duitsland lijkt helemáál niet op de nazi-tijd

winterplan duitsland
Flo Karr
💨

Er is absoluut niets griezelig fascistisch aan dit plan​
Er is absoluut niets griezelig fascistisch aan dit plan
Datum: 16 augustus 2022
Geo-politiek

C.J. Hopkins


Op 1 september 1941 vaardigde Reinhard Heydrich, hoofd van de nazi-Rijksveiligheidsdienst, het nu beruchte decreet uit dat Joden boven de zes jaar beval om in het openbaar een herkenningsteken te dragen. De gele davidster met het woord ‘Jood’ erin gegraveerd, was bedoeld om de Joden te stigmatiseren en te vernederen en werd ook gebruikt om hen te segregeren en hun bewegingen te volgen en controleren.

Iets dergelijks gebeurt nu niet in het Nieuwe-Normaal-Duitsland. Wat nu gebeurt in het Nieuwe-Normaal-Duitsland is dat de fascistische fanatici die de regering vormen de Infectiebeschermingswet aan het herschrijven zijn, zoals ze al een aantal keer hebben gedaan de afgelopen twee jaar, zodat ze de Duitse grondwet kunnen blijven schenden en de natie per decreet kunnen regeren onder het mom van ‘het beschermen van de volksgezondheid’.

Deze herhaaldelijk gereviseerde Infectiebeschermingswet – die de regering van het Nieuwe-Normaal-Duitsland de autoriteit geeft om lockdowns en avondklokken in te stellen, demonstraties tegen het Nieuwe Normaal te verbieden, het dragen van medisch-uitziende maskers te verplichten, de ongevaccineerden te segregeren en vervolgen – is uiteraard op geen enkele manier vergelijkbaar met de Machtigingswet uit 1933, die de regering van nazi-Duitsland de macht gaf om iedere willekeurige maatregel te nemen onder het mom van ‘het herstellen van rust onder de bevolking’.

Kijk naar het 'Herbst-/Winterplanʼ in de nieuwe revisie van de Infectiebeschermingswet, die van kracht zal zijn van oktober tot Pasen, en die door overheidsfunctionarissen en staatspropagandisten (ook wel genoemd de Duitse media) wordt vergeleken met verordeningen voor winterbanden.

Er is absoluut niets griezelig fascistisch of in de verste verte nazistisch aan dit plan.


Vertaald staat hier het volgende: in vliegtuigen en treinen en op stations en luchthavens wordt iedereen gedwongen hondensnuitmaskers te dragen – FFP2 maskers – behalve het personeel dat alleen maar ‘medisch-uitziende maskers’ hoeft te dragen. In ziekenhuizen, klinieken, huisartsenpraktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen moet iedereen, ook het personeel, de hondensnuitmaskers dragen, maar ze moeten zich ook onderwerpen aan tests, tenzij ze kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn of ‘hersteld’ (dus ook getest) binnen de laatste drie maanden. Op de locaties van particuliere bedrijven, zoals kantoren, fabrieken, magazijnen, wordt de eerder afgeschafte Arbeits­schutz­verordnung weer ingevoerd van oktober tot de paasvakantie. Dat betekent: maskers, testen, gedwongen ‘vaccinaties’, afstand houden, plastic schermen, enzovoort.

De individuele deelstaten krijgen het recht andere zinloze ‘beperkingen’ op te leggen, zoals mondkapverplichtingen in winkels, restaurants en andere binnenruimten, beperkingen aan het aantal mensen dat bij elkaar mag komen thuis of in openbare ruimten, mondkapverplichtingen op scholen en verplicht testen in kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Vrijwel overal mogen de deelstaten mensen vragen om een recent vaccinatie- of herstelbewijs waarmee ze kunnen worden vrijgesteld van de verplichting tot het dragen van een masker.

Dat laatste betekent dat iedereen die weigert zich regelmatig te laten ‘vaccineren’ of testen, in het publiek een masker moet dragen, zodat ze zich kenbaar maken als ‘ongevaccineerd’, met andere woorden, als de officiële Untermenschen van het Nieuwe-Normaal-Rijk.

Dit kan nog verwarrend worden, want de Nieuwe Normalen zijn heel erg gehecht aan hun maskers, die ze de laatste tweeënhalf jaar hebben gedragen – zoals nazi’s hun swastika reversspelden droegen – om hun ‘solidariteit’ te betuigen (oftewel hun stompzinnige gehoorzaamheid aan de nieuwe officiële ideologie). En nu zullen de maskers gaan fungeren als jodensterren, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, tenzij de deelstaten besluiten iedereen overal maskers te laten dragen.

Aan de andere kant, veel verwarring zal worden voorkomen doordat iedereen zijn ‘vaccinatiepapieren’ of ‘herstelpapieren’ zal moeten laten zien om een restaurant, bar, bioscoop of theater binnen te gaan. Laten we wel wezen, wat voor soort fascistische maatschappij zou het zijn als mensen hun ‘papieren’ niet zouden hoeven laten zien aan de een of andere hufter voordat ze een kopje koffie mogen drinken?

Dit Nieuwe Normaal heeft natuurlijk niets te maken met de Holocaust of de Joden of het nazisme. Maar laten we duidelijk zijn over wat hier gebeurt. Wat er aan de hand is, is dat een nieuwe officiële ideologie met geweld wordt afgedwongen. En degenen die weigeren zich hieraan te onderwerpen, zullen worden gedwongen rond te lopen met herkenbare symbolen van hun niet-volgzaamheid. De overeenkomsten zijn niet te ontkennen. De fanatieke minister van Gezondheid Karl Lauterbach heeft openlijk gezegd dat de mondkapjesplicht voor ongevaccineerden bedoeld is om hen tot gehoorzaamheid te dwingen en te onderwerpen aan een ‘vaccinatie’ waarvan nu zelfs de Duitse regering toegeeft dat hij minstens tienduizenden mensen heeft gedood of zwaar gewond.

Deze nieuwe officiële ideologie heeft niets te maken met een respiratoir virus of enige andere bedreiging voor de volksgezondheid. De meerderheid van landen hebben hun ‘noodmaatregelen’ ingetrokken en hebben de feiten erkend die wij ‘complotdenkers’ al tweeënhalf jaar naar buiten brengen, en waar we voor zijn gedemoniseerd en gecensureerd. Dit Nieuwe Normaal - dat nog steeds geldt in Duitsland, China, Canada, Australië, New York, Californië - is openlijk, ontegenzeggelijk puur ideologisch. Het is gebaseerd niet op feiten maar op geloof. Het is een geloofssysteem, net als iedere andere ideologie. Het is precies hetzelfde als een officiële religie die alle andere geloven en niet-gelovigen demoniseert en vervolgt.

Volgens dit nieuwe geloofssysteem zijn degenen die anders denken, die weigeren zich te bekeren tot de nieuwe dogma’s, gevaarlijke, vreemde elementen in de samenleving. En daarom zullen we nu in het Nieuwe-Normaal-Duitsland worden gedwongen een symbool te dragen dat onze afwijkende ideeën – ons anders zijn – zichtbaar maakt, zodat de autoriteiten en de goede Duitse massa ons kan identificeren. Komt dit enigszins bekend voor?

Voor alle duidelijkheid: ik relativeer de Holocaust niet. Ik vergelijk het ene totalitaire systeem met het andere. In nazi-Duitsland waren de Joden de zondebokken. In het Nieuwe-Normaal-Duitsland zijn het de ongevaccineerden. Hoe duidelijk moet het nog worden voordat mensen ophouden met doen alsof dit niet is wat het is? Moeten de autoriteiten ons in kampen opsluiten? Hoeveel mensen moeten nog doodgaan of gewond raken door de ‘vaccinaties’ die ze niet nodig hebben? Ik heb het nu niet tegen de Nieuwe Normalen. Ik heb het tegen de mensen die het zien gebeuren, die het vreselijk vinden, maar die weigeren zich uit te spreken. Hoe ver moet het nog gaan? Wanneer vind je dat je je uit moet spreken, wat daarvan ook de persoonlijke en beroepsmatige gevolgen zijn? Misschien moet je daar eens over nadenken.

Om je daarbij behulpzaam te zijn, een kleine illustratie, die in de herfst van 2021 op een muur werd geschilderd. Ik heb het destijds al gepubliceerd, maar het maakte niet veel indruk. Misschien nu wel.


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.