Nieuws Censuur

Onthullingen Ashley Biden werpen nieuw licht op Joe Bidens disfunctionele gezinsleven

joe biden family
💨

“Op jonge leeftijd hypergeseksualiseerd. Waar is dit aan te wijten? Ben ik gemolesteerd. Ik denk het wel.”​
“Op jonge leeftijd hypergeseksualiseerd. Waar is dit aan te wijten? Ben ik gemolesteerd. Ik denk het wel.”
Datum: 6 juni 2024
Censuur

Ella Ster

Ella Ster

In 2019 schreef Ashley Biden, de toen 37-jarige dochter van president Biden, in haar dagboek over “ongepast douchen met mijn papa” en haar vrees dat ze als kind seksueel misbruikt was. De authenticiteit van het dagboek werd onlangs bevestigd door Ashley Biden in een rechtszaak die zij had aangespannen tegen de vrouw die het had gestolen en online gezet. De onthullingen bieden het zoveelste inkijkje in het dubieuze privé-leven van president Biden, maar de media vinden het nauwelijks het vermelden waard.

Als de dochter van Donald Trump hem zou beschuldigen van seksueel ongepast gedrag jegens haar, zouden de media hierover dan niets berichten? Dat mag je je afvragen. Dit is wel hoe de media zich opstellen naar Ashley Biden, het enige kind uit het huwelijk van Joe Biden met First Lady Jill Biden, en halfzus van Hunter Biden. Ze schreef in juli 2019 in haar dagboek dat ze “op jonge leeftijd hypergeseksualiseerd” was. Ze vroeg zich af: “Waar is dit aan te wijten? Ben ik gemolesteerd. Ik denk het wel.” Op pagina 25 van haar dagboek schrijft ze: “Ik kan me geen details meer herinneren, maar herinner me wel trauma... Ik herinner me ietwat seksueel actief te zijn geweest met Caroline (haar nicht – red.). Ik herinner me op jonge leeftijd seks met vrienden te hebben gehad, douches met mijn vader (waarschijnlijk ongepast), opgewonden te raken, terwijl dat niet de bedoeling was (...) op mijn vagina slaan doordat ik mijn ouders seks hoorde hebben.” Ze schreef in hetzelfde dagboek ook dat ze onder behandeling was voor ‘seksueel trauma’.

Toen Ashley Biden in 2019 na behandeling in een afkickkliniek naar een opvanghuis in Florida verhuisde, had ze haar dagboek onder een matras gestopt. In juni 2020 verhuisde ze naar Philadelphia en liet het dagboek achter, dat ook details over haar drugsgebruik bevatte. Het werd gevonden en gestolen door Aimee Harris, die het voor 40.000 dollar verkocht, waarna het online werd gezet door de website The National File. Aanvankelijk beoordeelden factcheckers de onthullingen uit het dagboek als “onbewezen”, maar in recente correspondentie met de rechtbank heeft Ashley Biden de authenticiteit en de diefstal van haar dagboek bevestigd. Harris werd begin april 2024 veroordeeld tot een maand gevangenisstraf wegens het ontvreemden van Ashley Bidens persoonlijke bezittingen.

Ashley noemt het publiceren van haar dagboek “een gruwelijke vorm van pesten, om nog maar te zwijgen van een complete schending van mijn privacy en persoonlijke waardigheid”. Ze schrijft dat ze, toen ze begin 20 was, slachtoffer was geworden van een misdrijf, PTSS (posttraumatische stress stoornis) had ontwikkeld en het dagboek bijhield in een poging te genezen. “Ik ben een burger en alleen een doelwit omdat mijn vader zich kandidaat stelde voor het presidentschap.”

De publicatie van het dagboek is pijnlijk voor Ashley Biden, maar het is relevant omdat het opnieuw inkijk biedt in het disfunctionele gezinsleven van Joe Biden. De Amerikaanse president raakte eerder in opspraak door video’s, waarbij te zien is hoe Joe Biden jonge meisjes betast en besnuffelt. Hij kreeg daardoor de bijnaam Creepy Joe (Enge Joe). In 2020 werd de familie Biden ernstig in verlegenheid gebracht door schokkende onthullingen op de laptop van Bidens zoon Hunter en door naakte selfies van Joe’s broer Frank, die op een homopornosite waren geplaatst.

Op de beruchte laptop van Hunter Biden stonden talloze foto’s van zijn drugsgebruik en seks met prostituees, de weduwe van zijn overleden broer en vier van zijn eigen werknemers. De New York Post publiceerde in het najaar van 2020, vlak voor de presidentsverkiezingen, een serie artikelen over de inhoud van de laptop, maar die werden door de gevestigde media afgedaan als nepnieuws. De FBI, die over de belastende inhoud was getipt, deed er niets mee. Later zijn er nog seksueel getinte beelden van Hunter met kinderen gelekt.
Rond dezelfde tijd droeg het Oekraïense parlementslid Andriy Derkach een tweede laptop van Hunter Biden over aan de politie . Deze laptop bevatte belastende e-mailcorrespondentie met Hunter Bidens zakenpartner Bevan Cooney, uit hun periode bij het Oekraïense gasbedrijf ­Burisma. In 2014, toen zijn vader vice-­president was, kreeg Hunter Biden, ondanks zijn gebrek aan ervaring, een toppositie bij Burisma, met een salaris van 50.000 dollar per maand, inclusief bonussen in totaal een miljoen dollar per jaar. Uit de e-mails bleek dat Joe Biden zijn familieleden via hoge posities in de zakenwereld gebruikte om zakenmensen in Oekraïne en China om te kopen.

In 2023 werd Hunter Biden vervolgd voor vermeende valse verklaringen bij de aankoop van een wapen en voor het bezit van een wapen, terwijl hij verslaafd was aan drugs. Ook is hij aangeklaagd wegens belastingontduiking voor miljoenen omzet in buitenlandse firma’s. De eerste zaak wegens illegaal wapenbezit komt in juni 2024 voor.

Video’s van ongepast gedrag Joe Biden met kinderen: ­­dakl.nl/creepy-joe
Laptop Hunter Biden met seksueel
getinten beelden van kinderen:


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.