Nieuws   Geo-politiek

7 maart Den Haag: MH17 Call for Justice

Event DH
💨

Datum: 28 februari 2020
Geo-politiek

Screening van de documentaire "MH17-Call for Justice" en presentatie van nieuwe en belangrijke informatie over het MH17 dossier.

Naast hst symposium dat De Andere Krant op 8 maart organiseert wordt er op 7 maart in Den Haag ook een bijeenkomst rondom dit thema gehouden.

Internationaal platform "Global Rights of Peaceful People" en "Bonanza Media", internationaal platform voor onafhankelijke journalisten, houden een persconferentie "MH17 - In afwachting van rechtvaardigheid" ter voorbereiding op het proces in Den Haag dat op 9 maart 2020 begint.

Het startpunt voor de discussie over dit onderwerp is de screening van de documentaire "MH17 - Call for Justice" door Bonanza Media. De auteurs, de Nederlandse journalist Max van der Werf en de Russische journaliste en producent Yana Erlashova, zullen daarnaast nieuwe en belangrijke informatie over de zaak aan het publiek presenteren.

Datum en tijd: 7 maart 2020 14:00 uur

Adres: Gevers Deynootweg 201

2586 HZ Den Haag

Toegang: Gratis, opgeven kan via deze link

Speciale gasten:

-Kolonel van de Maleisische Leger Mr. M. Sakri bin Hussin die naar Donbass ging om de MH17 zwarte doos op te halen

-Billy Six – Duitse journalist

Internationaal platform Global Rights for Peaceful People stelt; “Ons internationale platform toont openheid en objectiviteit in de discussie over de MH17-tragedie, die het leven van 298 mensen heeft geëist. We zullen vereerd zijn als u mee komt discussiëren”

©2023 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.