Nieuws Mens en Macht

Een oorlog tegen de mensheid

oorlog tegen mens
Dr. Anthony Fauci (l) hoofd van het National Institute of Health en Filantroop Bill Gates (r) tijdens een Wereld Aids Dag-evenement in 2013 Washington, D.C. Fotografie: Kevin Dietsch | UPI
💨

Honderden kinderen sterven in fauci’s martelkamers​
Honderden kinderen sterven in fauci’s martelkamers
Datum: 1 november 2022
Mens en Macht

Karel Beckman

Karel Beckman

Onze gezondheidszorg dient niet meer onze gezondheid, maar de belangen van een medisch kartel en bureaucratisch apparaat dat over lijken gaat om hun lucratieve posities en inkomsten te behouden. Dat is voor velen duidelijk geworden met het corona-regime. Robert F. Kennedy jr. laat in zijn schokkende boek, ‘De gevaarlijkste dr. op aarde’, zien hoe diep de wortels reiken van dit systeem. En wat er op het spel staat in de strijd tegen deze medische corruptie: onze toekomst als vrije, democratische samenleving.

Onze tijd staat bol van de ironieën. Thierry Baudet werd op 18 oktober een week geschorst als Kamerlid, onder meer omdat hij zijn inkomsten uit zijn uitgeverij Amsterdam Books zou hebben verzwegen. Amsterdam Books publiceerde daags daarvoor, op 14 oktober, de Nederlandse vertaling van de verpletterende, 650 pagina’s tellende aanklacht van Robert F. Kennedy jr. tegen Anthony Fauci en Bill Gates en hun “wereldwijde oorlog tegen de democratie en volksgezondheid”. Alleen al met deze daad heeft Baudet de mensheid een grotere dienst bewezen dan het meeste wat zijn collega’s in de Tweede Kamer ooit hebben gepresteerd. Je zou willen dat ze allemaal een week werden geschorst om dit boek te kunnen lezen. De wereld zou er daarna anders uit zien.

De ironie gaat nog dieper: Robert F. Kennedy, jr. – de zoon van de vermoorde presidentskandidaat Robert Kennedy en neef van de vermoorde president John F. Kennedy – is een progressieve milieu- en klimaatactivist, een Democraat in hart en nieren die als advocaat zijn leven heeft gewijd aan de strijd tegen het grootkapitaal – met name grootvervuilers als chemische en farmaceutische concerns. Dat hij nu een held is van Baudet en de FVD en door ‘links’ wordt weggezet als ‘antivaxer’ en ‘wappie’ zegt alles over deze tijd.

Een wappie is Kennedy geenszins. Wat zijn boek zo schokkend maakt, is dat hij niet alleen, zorgvuldig en keihard wetenschappelijk onderbouwd, het coronabedrog blootlegt – maar ook een halve eeuw aan duivelse medische corruptie. De bevindingen in dit boek laten maar één conclusie toe: onze gezondheidszorg is gekaapt door een crimineel medisch-industrieel complex dat onder leiding staat van meedogenloze misdadigers die over lijken gaan om hun doelen te bereiken. Eén belangrijk doel is: ziek veel geld verdienen. Maar aan het einde van het boek komt Kennedy met angstwekkend veel bewijsmateriaal dat suggereert dat Fauci, Gates en hun trawanten nog een ander doel nastreven, hoe onwaarschijnlijk dat ook klinkt: depopulatie.

Superwapen
Het superwapen dat Fauci en Gates gebruiken in hun zucht naar macht en miljarden heet: vaccinaties. De meesten van ons zijn opgegroeid met het idee dat vaccinaties essentieel zijn om kinderen te beschermen tegen verwoestende ziekten. Kennedy laat zien dat dit vaccinatiegeloof het resultaat is van decennia aan propaganda. Het verminderen van infectieziekten is te danken geweest aan schoon drinkwater, betere hygiëne en een hogere levensstandaard. Vaccinaties hebben onze gezondheid juist ondermijnd – het percentage kinderen met chronische ziekten is geëxplodeerd – en bijgedragen aan een verwrongen beeld van wat gezondheid is. Ze hebben ons gezondheidsstelsel de verkeerde kant op gestuurd – naar medicalisering, symptoombestrijding en chronische afhankelijkheid, in plaats van naar gezond leven, beweging en innerlijke kracht.

In het eerste deel van het boek gaat Kennedy uitgebreid in op hoe ­Fauci, als hoogste presidentiële adviseur en machtigste zorgbureaucraat van Amerika, het coronabeleid naar zijn hand zet. De talrijke artsen uit het veld die allerlei succesvolle vormen van (goedkope) vroegbehandeling ontwikkelen voor hun Covid-patiënten, worden door Fauci en zijn handlangers rücksichtlos verketterd, gecensureerd, beboet en aan de kant geschoven. Met dodelijke gevolgen. Hartspecialist dr. Peter McCullough, een van de meest geciteerde wetenschappers ter wereld, oordeelt: “Zestig procent van de sterfte in verpleeghuizen had kunnen worden voorkomen”. Dr. Pierre Kory, die getuigt voor het Amerikaanse Congres: “Dr. Fauci’s onderdrukking van vroege behandelingen zal de geschiedenis ingaan als de oorzaak van de dood van een half miljoen Amerikanen op de ic.”

Het enige Covid-medicijn dat Fauci laat goedkeuren is remdesivir, van fabrikant Gilead, dat bij ebola al ineffectief en schadelijk was gebleken. De ebola­studie met remdesivir moest worden afgebroken omdat 31 procent van de patiënten stierf aan nierfalen. Op advies van Fauci koopt Trump niettemin de volledige wereldvoorraad remdesivir op. De EU sluit een overeenkomst met Gilead om zo snel mogelijk 500.000 doses te mogen ontvangen. Protesten van experts in de British Medical Journal en Science, en van de Universiteit van Oxford en zelfs de WHO, mogen niet baten.

Vervolgens pusht Fauci de mRNA-vaccins, waarvan zelfs de meest fanatieke vaccinologen van meet af aan waarschuwen dat ze het risico lopen om het immuunsysteem te overstimuleren (antibody dependent enhancement) en waarvan de klinische studies uitwijzen dat ze vrijwel nutteloos zijn en een vier keer zo hoge kans geven op dodelijke hartaandoeningen.

Dat ze niettemin worden goedgekeurd, staat van tevoren al vast. Een van de bizarre realiteiten is dat de Amerikaanse gezondheidsinstanties – onderzoeksinstituut NIAID van dr. Fauci, het overkoepelende National Institutes of Health (NIH) en de CDC, een soort RIVM – patenten hebben op talloze vaccins en medicijnen, waaronder remdesivir en de mRNA-technologie. NIH, dat producten ontwikkelt ten behoeve van de farmaceutische industrie, ontvangt in 2020 twee miljard dollar aan royalty’s. Fauci en zijn collega’s van NIAID ontvangen persoonlijk jaarlijks honderdduizenden dollars aan patentvergoedingen. NIH en NIAID zijn niet zomaar instanties – ze controleren vrijwel al het medisch onderzoek in de VS en ver daarbuiten. Ze hebben een budget van 42 miljard dollar per jaar en financieren 300.000 posities in het medisch onderzoek wereldwijd – ook in Nederland, waar universiteiten en bedrijven jaarlijks miljoenen opstrijken aan NIH-opdrachten.

Fauci runt dit hele apparaat middels zogeheten Principal Investigators – een huurlingenleger van onderzoekers en academici, stuk voor stuk verbonden aan farmaceutische concerns, die al het onderzoek controleren, medicijnen goedkeuren en critici het zwijgen opleggen. De farmareuzen spenderen daarnaast miljarden aan advertenties (9,53 miljard dollar in 2020), waarmee ze de media in hun zak hebben, en financieren de verkiezingscampagnes van Congresleden.

Aids-epidemie
Fauci begint in 1984 als directeur bij ­NIAID. Hij zoekt naar een rol en ziet zijn kans schoon met de aids-epidemie. Aids werd destijds met net zoveel bangmakerij verkocht aan het publiek als corona. Theresa Crenshaw, een lid van de Presidentiële Aidscommissie, voorspelde dat miljarden mensen aids zouden kunnen oplopen. Oprah Winfrey liet optekenen dat in 1990 één op de vijf hetero’s aan aids zou kunnen sterven. Der Spiegel waarschuwde dat in 1992 de gehele Duitse bevolking zou kunnen zijn uitgeroeid. Fauci verklaarde dat aids kon worden overgedragen door normaal huiselijk contact, een volslagen leugen.
Net als bij Covid ontwikkelen artsen allerlei therapieën om ‘aids’ (in feite de ineenstorting van het immuunsysteem door overmatig drugsgebruik) tegen te gaan, maar Fauci weigert deze zelfs maar te testen. Er is geen geld aan te verdienen. Het enige medicijn dat hij aanvankelijk goedkeurt is het zeer kostbare AZT van Burroughs Welcome. Dit is een soort chemotherapie. Toezichthouder FDA meldt dat AZT “veel ernstige toxiciteiten” met zich meebrengt. Het is zo dodelijk dat het klinisch onderzoek naar dit middel wordt afgebroken, maar dit wordt verzwegen en de sterftecijfers worden vervalst.

Wat er dan gebeurt is verbijsterend. Net als bij Covid worden mensen massaal getest, met PCR-testen, op de aanwezigheid van het hiv-virus dat volgens Fauci en zijn handlangers aids zou veroorzaken – nog een leugen, die door de ontdekker van het aids-virus, Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, en vele andere topwetenschappers en Nobelprijswinnaars, wordt tegengesproken. Van mensen die ‘positief’ worden getest op hiv, wordt gezegd dat ze aan ‘aids lijden’, ook al mankeren ze niets. Fauci zegt dat “mensen, ook al hebben ze geen symptomen, zich moeten laten testen”. Deze zogenaamde aids-lijders krijgen vervolgens AZT voorgeschreven – waar ze aan doodgaan of ernstig ziek van worden.

Kennedy vertelt het krankzinnige verhaal van de beroemde tennisser Arthur Ashe en de wereldberoemde balletdanser Rudolf Nureyev – beide vrienden van de Kennedy-familie – die niets mankeren, positief worden getest, aan de AZT gaan en daaraan overlijden. Ashe wordt 49, Nureyev 54. Kennedy: “Dr. Fauci’s fraude overtuigde honderdduizenden mensen om AZT te nemen. Voor velen van hen was het een dodelijke keuze. Gedurende de tachtiger jaren was de gemiddelde levensduur van een patiënt op AZT vier jaar.” Onderzoeksjournalist John Lauritsen schat dat AZT tussen 1987 en 2019 330.000 homoseksuele mannen doodt. “Veel waren kerngezond voordat ze aan de aids-therapie begonnen.”

Kennedy beschrijft vervolgens hoe Fauci en consorten vanaf ongeveer 1998 duizenden pleegkinderen onderwerpen aan ziekelijke experimenten met aids-medicijnen. Het gaat om arme zwarte en Latino kinderen die worden weggehaald uit hun thuissituatie en onder dwang medicijnen krijgen toegediend, sommigen via buisjes in hun buikwand. Volgens één onderzoek sterven alleen al in de stad New York tachtig kinderen in Fauci’s martelkamers. In zeven andere staten vinden soortgelijke barbaarse experimenten plaats, waarbij honderden kinderen omkomen en duizenden levenslang schade oplopen. De BBC wijdt er in 2004 een hartverscheurende documentaire aan: Guinea Pig Kids. Nieuw was dit allemaal niet. In 1992 meldde de LA Times al dat de CDC experimenten uitvoerde met een dodelijk griepvirus op zwarte kinderen in Haïti, Kameroen en het getto van Los Angeles.

Farma-kolonialisme
De negatieve publiciteit doet de farma-boeven besluiten hun onderzoek te verplaatsen naar arme landen waar ze gemakkelijker hun gang kunnen gaan. Zo experimenteert Boehringer Ingelheim in Oeganda met Nevirapine, dat dan al verboden is in Canada vanwege ernstige bijwerkingen. De farmaceut gebruikt in een onderzoek met duizend zwangere vrouwen een veelvoorkomende truc: de controlegroep krijgt geen placebo, maar een ander schadelijk medicijn, in dit geval AZT, zodat er geen verschil zichtbaar is in aantallen bijwerkingen. In de Nevirapine-groep sterven 16 baby’s, in de AZT-groep 22. De baby’s die het overleven hebben vrijwel allemaal ernstige bijwerkingen. De resultaten zijn zo ontstellend dat de FDA Boehringer dwingt de aanvraag voor goedkeuring in te trekken. Een probleem voor Fauci, want hierdoor komt het meest prestigieuze ‘buitenlandse hulpprogramma’ van president Bush op het spel te staan. Bush had beloofd miljarden beschikbaar te stellen voor aids-medicijnen voor Afrika en Nevirapine was een prestigeproject. Het wordt dan ook gewoon doorgedrukt.

Maar in Afrika en Azië is het vooral Bill Gates die de show steelt. Kennedy geeft het ene na het andere voorbeeld van massamoorden door Gates. Zo helpt Gates, die in het verleden herhaaldelijk heeft aangegeven dat hij zich veel zorgen maakt over ‘overbevolking’, rond 2001 farmaceutische bedrijven hun thimerosalvoorraden kwijt te raken door ze te dumpen in ontwikkelingslanden. Thimerosal is kwik dat wordt toegevoegd aan vaccins met dodelijke gevolgen. Merck, Gates en vaccinatie-alliantie GAVI, waar Nederland ook honderden miljoenen aan bijdraagt, sluiten een deal om 1 miljoen doses van een thimerosal bevattend hepatitis-B vaccin te slijten aan het Millennium Vaccin Initiative voor Afrika.

Gates’ favoriete anticonceptiemiddel is Depo-Provera, dat vrijwel altijd wordt gegeven aan niet-blanke vrouwen. Het is een krachtig gif met een verwoestende reeks ellendige bijwerkingen, schrijft Kenney. De FDA waarschuwt vrouwen om Depo-Provera niet langer dan 2 jaar te gebruiken, maar Gates schrijft een kuur voor van ten minste 4 jaar en doet er alles aan het spul in Afrika te slijten, zonder vrouwen te waarschuwen voor bijwerkingen. In 2011 maken Gates en de WHO zich schuldig aan een heimelijke sterilisatiecampagne in Kenia en andere Afrikaanse landen, waarbij meisjes een tetanusvaccin krijgen waar een stof in zit die tot onvruchtbaarheid leidt. In klinisch onderzoek naar het door Gates gesponsorde ­malariavaccin Mosquirix van ­Gla­xoSmithKline (GSK) sterven 151 baby’s. In India weet Gates met zijn poliovaccin polio te laten opleven. 491.000 kinderen raken verlamd. Dankzij het door Gates gesteunde HPV-vaccin Gardasil van Merck krijgen tenminste 1200 meisjes in India ernstige bijwerkingen, waaronder onvruchtbaarheid. Zeven overlijden. Het Indiase parlement brengt een vernietigend rapport uit over de gang van zaken.

Het zijn maar een paar highlights. Kennedy’s boek maakt duidelijk dat we maar één keuze hebben als we een betere toekomst willen voor onszelf en onze kinderen: het verziekte stelsel tot de grond toe afbreken en er iets voor in de plaats stellen waarbij mensen weer voorop staan.


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.