Nieuws Mens en Macht

OPROEP: Stop Kinder­mishandeling

Child abuse
💨

Bericht van een bezorgde moeder en oma​
Bericht van een bezorgde moeder en oma
Datum: 12 juni 2021
Mens en Macht

In het bekende Amerikaans tijdschrift Good Housekeeping (vergelijkbaar met de Libelle) staat het volgende vermeld in een artikel dd 12 mei:

When Will Kids Get COVID-19 Vaccines? Experts Share a Timeline to Keep In Mind.

‘Personen onder de 12 jaar kunnen mogelijk vóór 2022 een vaccin krijgen. In een recente bedrijfspresentatie deelden Pfizer-functionarissen dat het bedrijf van plan is om in september een noodtoestemming aan te vragen voor het gebruik van vaccins bij peuters en jonge kinderen, meldt CNBC. Pfizer kan in november ook goedkeuring vragen voor zuigelingen, aangezien de teams van Pfizer en BioNTech eind maart begonnen met klinische proeven bij kinderen ouder dan 6 maanden.’ Dit is natuurlijk het meest misdadige van wat er nu plaatsvindt. Hoe kunnen we onze kinderen/jeugd hiertegen beschermen? Zij kunnen zelf zich hier niet tegen verweren.

Gelukkig zijn er diverse organisaties waarbij wij ons kunnen aansluiten want DIT MOET GESTOPT WORDEN!

Bijvoorbeeld:

Moederhart.nl. ‘Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok.De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.

Moederhart staat voor:;

• een kindvriendelijke samenleving zonder test- en vaccinatiedwang

• meer inspraak van ouders bij totstandkoming beleid op scholen en opvang

• een open dialoog zonder vrees of vooroordelen over en weer

• onze vrijheid, onze keuze, vrij van discriminatie.’

En ook:

Vrouwen voor Vrijheid

‘Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid

Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden. Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.’

Het is niet te geloven dat zo’n internationale organisatie als ‘Save the Children’ dit totaal negeert. Deze organisatie is compleet schijnheilig!

Op hun website staat :

‘Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.’

1. ‘…recht op een gelukkige jeugd’?? Het verplicht dragen van een verstikkend gezichtsmasker waardoor het kind het benauwd krijgt/ in paniek raakt ,en een trauma ervan over houdt. Wat doen ze hieraan?

2. ‘…de kans om te leren’?? Het ontnemen van het dagelijkse schoolbezoek/ het ontnemen om ontspannen samen met gezinsleden en vrienden te zijn. Wat doen ze hieraan?

3. ‘kinderen een gezonde start geven’?? Het verplicht testen als ze, een keer niezen? Het uitproberen van de genetisch gemanipuleerde entstof door het in een kind de injecteren ? Ze gebruiken als proefkonijnen??

4.’we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting’ . Wat doen ze aan misbruik door vaccins uit te testen? Wat doen ze aan verwaarlozing door het ontnemen van hun school/ vriendjes /een normale jeugd?

Alles wat ik hier noem is complete ‘misbruik, verwaarlozing en uitbuiting’ !

Op Moederdag (9 mei) kreeg ik van mijn kinderen lieve moederdag wensen. Ik stuurde het volgende terug;

‘Moederdag boodschap aan alle vrouwen, moeders en oma’s van de wereld: bescherm je kinderen en kleinkinderen tegen maskers/testen en vooral de afschuwelijke prikken. ‘

Nogmaals: het is nu cruciaal dat iedereen aandacht besteed aan de onmenselijke propaganda dat wordt verspreid om de jeugd en daarna jonge kinderen te laten inspuiten met gif. Het moet hard geroepen worden dat dit volledige kindermishandeling is!

Een zeer bezorgde vrouw/moeder/oma,

C. L. Ketel, Amsterdam

PS. Op 19 juni organiseert Vrouwen voor Vrijheid een groot event – aanmelden kan via Facebook.©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.