Nieuws Mens en Macht

"MRNA-Campagne is de grootste misdaad tegen de mensheid uit de geschiedenis"

interview naomi wolf
Beeld: Naomi Wolf | Fotografie: Eyevine
💨

Naomi Wolf onderzoekt met 3500 medische en wetenschappelijke experts de Pfizerdocumenten.​
Naomi Wolf onderzoekt met 3500 medische en wetenschappelijke experts de Pfizerdocumenten.
Datum: 25 maart 2024
Mens en Macht

Nikko Norte


De bekende ‘linkse’ Amerikaanse schrijfster en feministe Naomi Wolf, oud-adviseur van president Clinton, werd in progressieve kringen gecanceld nadat zij waarschuwde dat de covid-maatregelen Amerika in een totalitaire staat zouden veranderen. Ze liet zich niet ontmoedigen en mobiliseerde enkele duizenden wetenschappers om honderdduizenden pagina’s aan onderzoeksresultaten van vaccinfabrikant Pfizer te onderzoeken. Ze komt tot de schokkende conclusie dat het mRNA-vaccin van Pfizer gericht lijkt te zijn tegen de menselijke voortplanting. “Pfizer heeft deze injecties ontworpen om de menselijke reproductie te vernietigen.”


Naomi Wolf was lange tijd een boegbeeld van ‘progressief’ Amerika. Ze werd beroemd in 1990 met haar boek The beauty myth, waarin zij de onrealistische schoonheidsidealen voor vrouwen aan de kaak stelde. Ze schreef daarna nog vele boeken en werkte onder meer als adviseur van de Democratische president Bill Clinton en vicepresident Al Gore. Toen de Amerikaanse regering begin 2020 draconische coronamaatregelen invoerde, reageerde Wolf geschrokken. “Toen in maart 2020 de gouverneur van de staat New York Broadway stillegde en kort daarop samenkomsten van meer dan zes personen verbood, kregen mijn man en ik het gevoel plotseling in een communistische staat te leven. We vluchtten de stad New York uit en leefden drie jaar lang upstate in de bossen met een grote groep mensen die alle covid-maatregelen aan de laars lapte – en niet ziek werd.”

Het samenleven met de groep “vrijheidsstrijders” hield haar ook “mentaal gezond”, vertelt ze. “Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als mijn man en ik in de stad New York in isolatie waren gebombardeerd met propaganda. We hadden in New York, in Plato’s grot, wat de media ons voorhielden niet aan de werkelijkheid kunnen spiegelen. Een ander voordeel dat ik had, was dat ik ooit een boek schreef, The end of America, waarvoor ik onderzoek deed naar hoe democratieën in het verleden ten prooi vielen aan tirannie en totalitarisme. In mijn boek schrijf ik over de tien stappen naar fascisme, waarvan de invoering van noodwetten doorgaans de laatste stap is, een stap waarin de rechtsstaat wordt opgeschort. Ik denk dat het schrijven van dat boek me heeft voorbereid op wat ons tijdens de covid-periode overkwam.”

Terwijl Wolf in de bossen verblijft, en een groot deel van de Amerikaanse bevolking voor de keuze staat zich te laten vaccineren of te worden ontslagen, spant een groep wetenschappers en medische onderzoekers onder de naam Public health and medical professionals for transparency een rechtszaak aan tegen de gezondheidsautoriteit FDA om af te dwingen dat de FDA de zogenaamde Pfizerdocumenten vrijgeeft. Het betreft alle gegevens die door het bedrijf zijn gerapporteerd naar aanleiding van de onderzoeken naar de veiligheid en effectiviteit van het vaccin. Hoewel de FDA zegt transparantie na te streven om steun te verwerven voor de covid-vaccinatiecampagne, wil de organisatie slechts 500 pagina’s van de Pfizerdocumenten per maand vrijgeven, wat betekent dat het 75 jaar duurt voordat alle gegevens openbaar zijn. De rechter beslist echter dat de FDA vanaf dat moment 55.000 pagina’s per maand moet gaan publiceren.

Het is rond die tijd dat de conservatieve commentator Steve Bannon Wolf uitnodigt voor zijn War Room podcast, een van de grootste podcasts in Amerika. Ondanks de verschillen in politieke opinie accepteert, de inmiddels op vele manieren gecancelde, Wolf Bannons uitnodiging. Tijdens de podcast concluderen de twee dat het aannemelijk is dat de inhoud van de Pfizerdocumenten verloren zal gaan door het volume ervan en door het technische taalgebruik. Bannon spoort Wolf aan een oproep te doen aan experts die kunnen helpen de Pfizerdocumenten te lezen en te vertalen in lekentermen. Wolf volgt zijn advies op. Het resultaat is nu dat inmiddels 3500 medische en wetenschappelijke experts zich verdeeld over zes teams elke maand door 55.000 pagina’s heen worstelen. Tot nu toe produceerden de teams tachtig rapporten over wat ze ontdekten. Wolf: “Dit is de beste journalistiek van de eeuw en de teams hebben de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis onthuld”.

Waarop baseert ze die uitspraak? “Een deel van de documenten gaat over de bijwerkingen van de vaccins die tussen november 2020 en februari 2021 bij Pfizer zijn gemeld”, legt Wolf uit. “De meest gemelde bijwerking is blijvende gewrichtspijn. Op nummer twee staat blijvende spierpijn. Maar wat onvoorstelbaar is, is dat Pfizer al in februari 2021 wist dat covid op de derde plaatst staat van meest gemelde bijwerkingen. Al een maand na het uitrollen van de vaccins was het Pfizer duidelijk, volgens hun eigen documenten, dat er iets mis is met de geclaimde efficiëntie van de vaccins en al in mei 2021 was duidelijk dat de vaccins hartschade veroorzaakten bij gezonde, jonge mensen. Er kwamen zoveel meldingen van bijwerkingen binnen bij Pfizer dat honderden mensen moesten worden ingehuurd om die meldingen te verwerken.”

“Wat mensen moeten begrijpen”, zegt Wolf, “is dat de bijwerkingen die in de Pfizerdocumenten worden gemeld, door officiële instanties zoals de Amerikaanse CDC of de Europese EMA worden genegeerd. Maar de schaal waarop bij Pfizer bijvoorbeeld neurologische bijwerkingen zoals Parkinson, dementie, Alzheimer en beroertes zijn gemeld, is enorm. Bloedproblemen, myocarditis, pericarditis, guillain-barrésyndroom, aangezichtsverlamming van Bell, lever- en nierschade, er komt geen einde aan de lijst.”

“Overheden en zogenaamde deskundigen hielden ons voor dat de lipide nanodeeltjes en de zogenaamde spikeproteïnes in onze schouder zouden blijven. Dat was een leugen en Pfizer wist dat. Die deeltjes verspreiden zich door ons lichaam en doen overal schade.” Dat is echter nog niet het ergste, zegt Wolf. “Natuurlijk lijdt onze generatie onder de vaccinatieschade, maar zorgwekkender is dat de nadruk in de Pfizerdocumenten op het vernietigen van menselijke voortplanting ligt. Pfizer ontwierp deze injecties om menselijke voortplanting te vernietigen.”

Dat is een ernstige beschuldiging. Kan zij dit hard maken? “Het gaat hier om een luchtwegziekte, toch?” zegt zij. “Maar er staat niets in de Pfizerdocumenten wat met longen te maken heeft. Alles draait om voortplanting. Pfizer onderzocht niet de longen van de ratten waarop de vaccins werden getest, maar de voortplantingsorganen. De placenta van gevaccineerde vrouwen raakt beschadigd door de vaccins en Pfizer weet dat vanaf dag één. Ongeboren kinderen van het vrouwelijke en het mannelijke geslacht worden door de vaccins getroffen en ook dat weet Pfizer vanaf dag één. En het is allemaal niet toevallig. Pfizer, in zijn eigen documenten, houdt grafieken bij waarin de schade die de vaccins veroorzaken, is ingetekend op een manier die ik alleen, en het spijt me dat ik dat doe, als Mengele-wetenschap kan omschrijven. They have studied it, and they kept going.”

Wolf bevestigt dat de mRNA-vaccinatiecampagne al lang had moeten worden stopgezet. “Vanzelfsprekend. De vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep stopte na vijftig doden. We hebben het nu over 1225 gemelde doden in de eerste drie maanden na de uitrol van de vaccins. Zodra je opmerkt dat vruchtbaarheid gevaar loopt, dan stop je met het vaccin dat die vruchtbaarheid in gevaar brengt. Uit een speciaal rapport van april 2021, dat deel uitmaakt van de Pfizerdocumenten, blijkt dat baby’s ziek worden van de lipide nanodeeltjes in moedermelk. Er is in dat rapport een grafiek opgenomen waaruit is af te lezen hoeveel baby’s met welke ziekteverschijnselen kampten, and they kept going. Dat rapport is naar het Witte Huis gestuurd. Drie dagen later, op 23 april 2021, tijdens een persconferentie, riep de directeur van het CDC, Rochelle Walensky, zwangere vrouwen op zich te laten vaccineren. Twee secties in de Pfizerdocumenten gaan over het verlies van baby’s bij gevaccineerde aanstaande moeders. Eén van die secties heeft het over een percentage van onderbroken zwangerschappen dat boven de 80 procent ligt.”

Wolf lijkt elk detail van de Pfizerdocumenten uit haar hoofd te kennen en somt op hoe Pfizer niet alleen vreemd omging met de meldingen van bijwerkingen van de vaccins maar ook knoeide met cijfers om de efficiëntie van de vaccins op 95 procent te houden. “Uit de Pfizerdocumenten is op te maken dat de vaccins vanaf de eerste dag een negatieve efficiëntie hadden, wat betekent dat iemand die gevaccineerd is tegen covid een grotere kans loopt ermee besmet te raken, wat dan weer overeenstemt met de resultaten van onafhankelijke studies die later zijn uitgevoerd.”

Op de vraag waartoe het bestuderen van de Pfizerdocumenten tot nu toe heeft geleid, reageert Wolf in eerste instantie gelaten: “Het is duidelijk dat deze criminelen nog niet voor het gerecht zijn gedaagd voor misdaden tegen de mensheid”, maar na die eerste reactie oogt ze weer strijdlustig en zegt ze: “We hebben een boek gepubliceerd met al onze rapportages. Het was een bestseller waarmee we veel informatie naar buiten hebben kunnen brengen en die we nu aan dokters en verplegers sturen. Pfizers productiecijfers zijn meer dan 80 procent gedaald en de waarde van Pfizeraandelen daalt met de dag. Er zijn nu op basis van wat wij aan het licht hebben gebracht hoorzittingen in het congres, er lopen verschillende rechtszaken van mensen die door de vaccins zijn verwond, er loopt een onderzoek naar Pfizer, Walensky heeft het veld geruimd nadat wij aantoonden dat de vaccins baby’s doden en, belangrijker, er zijn geen rijen voor de volgende booster in Amerika. Daarnaast hebben veel staten in Amerika de vaccinatiemandaten afgeschaft op een manier die het niet makkelijk maakt ze weer in te voeren.”

De vraag is wat de bedoeling is achter de vaccinatiecampagne, als hij zo schadelijk is. Wolf ziet een Chinese connectie. Zij wijst erop dat Biontech, het Duitse bedrijf dat het mRNA-vaccin ontwikkelde, ook samenwerkt met Fosun Pharma, dat in handen is van de top van de Chinese Communistische Partij. “Ik weet niet hoe ik dit anders moet verwoorden, maar China wil Europa en Amerika verwoesten en voor het jaar 2041, als de Chinese communistische partij honderd jaar bestaat, wil China de wereldwijde hegemoon zijn. Wie zich het Pfizervaccin laat toedienen, laat zich iets toedienen dat is samengesteld, vervaardigd en gedistribueerd door China, de existentiële tegenstander van het Westen. Zes vaccinaties per persoon, dat is het doel. Wie zesmaal is gevaccineerd, is uitgeschakeld.”

Wie moet volgens Wolf dan als onze vijand worden gezien? De globalisten? China? Wolf houdt haar vorig jaar gepubliceerde boek The bodies of others, omhoog en zegt: “In dit boek ga ik in op wie hierachter zit. En ja, het is een globalistische coup die wordt gepleegd. De WEF, de WHO, de Bill and Melinda Gates Foundation, noem ze maar op. Ze gebruiken China, en China op zijn beurt maakt gebruik van de mogelijkheid die wordt geboden. Maar vergeet niet dat bijvoorbeeld de WHO zo goed als Chinees is. De globalisten hebben er geen probleem mee dat China ’s werelds hegemoon is, zolang China naar hun pijpen danst.”

De laatste vraag aan Wolf is of Amerika dan toch sneller wakker wordt dan Europa? “Ik schat”, antwoordt Wolf, “dat de helft van Amerika wakker is en ik denk dat dat meer is dan in Europa. Het eerste, tweede en vierde amendement van onze constitutie beschermen ons en we kunnen de naleving ervan via de gerechtelijke macht afdwingen. In Europa is dat lastiger, omdat jullie opgescheept zitten met de EU. In Amerika is minder censuur dan in Europa omdat wij die censuur via de gerechtelijke macht kunnen stopzetten terwijl die censuur in Europa door de gerechtelijke macht juist wordt bekrachtigd. Voor jullie is propaganda niet meer van werkelijkheid te onderscheiden en als Europese landen zich niet losmaken van de EU en weer natiestaten worden, dan houd ik mijn hart vast.” 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.