Nieuws   Mens en Macht

We Nemen De Macht terug


DAK006
💹

WAAROM WIJ IN NEDERLAND ALS EERSTE DE MACHT TERUGPAKKEN​
WAAROM WIJ IN NEDERLAND ALS EERSTE DE MACHT TERUGPAKKEN
Datum: 28 mei 2021
Mens en Macht
Frank Ruesink

Geloof jij er nog in? Geloof jij dat we het tij nog kunnen keren? Geloof jij dat we nog terug kunnen naar een open en vrije maatschappij? Of denk jij dat we al verloren hebben van de Bill Gatesen, de Hugo de Jonges en hun vrienden van de farmaceutische industrie?

Ik behoor tot de groep optimisten en activisten, die ervaart dat we helemaal niet kansloos zijn. We hebben ogenschijnlijk onzichtbaar in de afgelopen jaren gebouwd aan een unieke kracht in Nederland. Een kracht die ons wel eens net zo sterk kan maken als de Galliërs, die ons in Asterix en Obelix hebben voorgedaan hoe je onderdrukkers (de Romeinen) buiten de deur houdt.

Ga eens na in welk land hebben zoveel mensen zoveel geĂŻnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling? Onder aanvoering van partijen zoals 365 Dagen Succesvol, Michael Pilarczyk , en vele coachopleidingen zijn miljoenen mensen bezig geweest om hun eigen innerlijke shit op te ruimen om erachter te komen dat zij een medicijn zijn voor een betere wereld. Ja, want iedereen is een medicijn om deze wereld die gebaseerd is op leugens te genezen. Niemand anders gaat ons meer redden. Wij zijn het zelf die ons gaan bevrijden uit het systeem van leugens en misstanden.

Leugens en misstanden die aangejaagd door een aantal fantastische onafhankelijke nieuwskanalen, dag in dag uit worden ontmaskerd. Met Café Weltschmertz, Jensen, Gezond Verstand, BLKBX, Blue Tiger Studio en natuurlijk de Andere Krant worden wekelijks honderdduizenden mensen voorzien van een ander geluid. Welk land heeft met zoveel inwoners zoveel onafhankelijke nieuwsbronnen? In deze coronawaanzin prijs ik me elke dag gelukkig dat ik in Nederland woon.

Unieke situatie

Het is de combinatie van een massa mensen die zowel een goed ontwikkeld spiritueel- als systeem bewustzijn heeft wat resulteert in een unieke situatie. Op deze voedingsbodem van een vergroot bewustzijn staan steeds meer mensen op, die zich bevrijden uit het systeem en hun stem laten horen.


Maar het belangrijkste is misschien wel dat we jou hebben. Jij bent als lezer van de Andere Krant een onmisbare schakel in het geheel. Het feit dat je nu deze krant leest maakt dat je openstaat voor verandering. Jij bent op zoek naar andere informatie en andere verhalen om je mee te voeden. Verhalen die je een ander perspectief geven op datgene wat er gebeurd in de wereld. De vraag is alleen wat ga jij doen met de informatie die je opdoet in de Andere Krant? Kies jij ervoor als jij de krant weglegt ook echt andere keuzes te gaan maken? Durf jij buiten het gebaande pad te gaan lopen? Ben jij bereid om een risico te nemen? Misschien niet omdat jij het wilt maar wel omdat je hart het je ingeeft.

Ben jij bereid om een moedig statement te maken? Ben jij bereid om bijvoorbeeld net zo moedig te zijn als Bert Heerink, bekend als de zanger van de band Vandenberg. Hij schreef op 20 april het volgende op zijn Facebook pagina:

"Omdat ik het met mijn hart en geweten niet kan verantwoorden speel ik niet en nooit bij wĂ©lke gelegenheid dan ook waar er voor toegang tot ( mijn) muziek gevraagd wordt om mondkapjes, een test en/of vaccinatiebewijs. Mocht dat betekenen dat ik niet meer de bĂŒhne op kan: HET ZIJ ZO!” Bert Heerink

Voor mij was dit een statement van een moedige man, die handelt vanuit zijn innerlijke kracht. En zo zien we gelukkig steeds meer Nederlanders, die laten zien en horen dat ze het huidige beleid niet steunen. Ze gebruiken hun eigen innerlijk kracht om een duidelijk tegengeluid te laten horen.

Neem bijvoorbeeld de familie Joustra uit Leeuwarden, eigenaar van Monkey Town, die in De Telegraaf duidelijk maakte dat ze niet opengaan in een moreel onaanvaardbare testsamenleving. Ook zij laten zien dat zij op hun manier het verschil kunnen maken in deze tijd. En dit is de bedoeling voor iedereen. Met elkaar mogen we onze innerlijke kracht gebruiken om niet langer een soldaat te zijn in het regiem van Hugo de Jonge. We mogen met elkaar de moed verzamelen om af te zwaaien van dit leger. Weg te lopen bij een systeem wat ons niet meer dient, dit omdat we iets beters verdienen dan wat ons nu wordt gepresenteerd.

Dus nodig ik je uit om mee te stappen in een vrijheidsbeweging van optimisten en activisten, die net zolang doorgaan om andere mensen aan te moedigen zodat ook zij opstaan, hun bestaansrecht opeisen en vanuit hun innerlijke kracht zorgen dat we als eerste land ter wereld onze macht weer volledig terugpakken. Sociale activist en schrijver van het boek “Hugo- ik ben ook jouw soldaat niet”.

 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.©2022 De Andere Krant B.V., Amsterdam.
Alle rechten voorbehouden.