Nieuws Opinie

Als een meisje nee zegt, is het nee. Toch?

Nee is nee
💨

Datum: 26 november 2021
Opinie

Ab Gietelink


Mijn vriendin is helemaal klaar met de schijnheiligheid van ‘corona doen we samen’. “Waarom moeten bewust levende, gezond etende en gezond levende vrouwen worden opgeofferd om oude, dikke rokende babyboomers de schijn van veiligheid te geven?” vroeg ze met ingehouden woede toen ze hoorde dat haar gevaccineerde zuster (53) na maandenlange bloedingen haar baarmoeder moest laten verwijderen. Speelde het Pfizer vaccin daarbij een beslissende rol? Bewezen was het niet, maar het verband lijkt wel goed mogelijk. 

Mijn vriendin liet zich natuurlijk ongenuanceerd uit, maar haar redenering is geen onzin. 75% van de vaccinatieslachtoffers (mensen die soms ernstige bijwerkingen ondervinden van de vaccinaties) is vrouw. 25% is man. Het leeuwendeel van de slachtoffers is jong, gezond en vrouw. Het zwaartepunt van coronaslachtoffers bestaat uit oudere zieke mensen, met name mannen. Men zwijgt erover, maar er is wel degelijk een genderkwestie, een man-vrouw spanningsveld. Onze vrouwen brengen het zwaarste offer in het massale vaccinatiebeleid. Gezonde vrouwen worden met drang en dwang gepusht om zich te laten penetreren met een injectiespuit en een vloeistof die hun lichaam kan veranderen en aantasten. 

Vrouwen met macht steunen hier het patriarchaat. Mevrouw Halsema noemt een vaccinatie bij een klasbezoek tegenover kinderen een ‘cadeautje’ en geen verkrachting. Tja. Ik ben maar een man. U weet wel. Zo’n wezen die in zijn jeugdige overmoed het andere geslacht probeerde te verleiden met cadeautjes. Maar de code was wel dat je aan moest voelen als je cadeautjes niet op prijs werden gesteld. ‘Dan liep je een blauwtje’. En er was ook een absolute grens. “Als een meisje nee zegt, is het nee”. Het probleem is: het gezag wil dat nee niet horen en chanteert. Penetratie is alleen een ‘cadeautje’ als het gewenst is en anders heet het verkrachting, mevrouw Halsema. Hebt u de kreten van de vele ongevaccineerde vrouwen niet gehoord? Ze roepen u in het gezicht: Nee, nee, nee. 

Waar is het feminisme om de vrouwen te beschermen? Het feminisme zwijgt als ze moet spreken. Gelukkig geldt dat niet voor alle vrouwen. Gisteren stuurde de actrice uit mijn laatste theaterproject, die na de sluiting van de theaters en Theater Nomade haar oude vak van verpleegster weer had opgepakt, mij haar blog op. Het droeg de titel: “Ik ben de eigenaar van mijn lichaam en geest”. Ze beschreef zeer persoonlijk de dwang en chantage in haar persoonlijke kring, haar werk en in de media. 
Minister Hugo de Jonge roept dat vrouwen zelf moeten beslissen, maar chanteert mensen zich te laten inspuiten met de vloeistoffen van de farmaceutische industrie. Hij gebruikt daarin de methodiek van het QR-paspoort waarin ongevaccineerden niet meer binnen mogen in hotels, cafés, restaurants, theaters of filmhuizen als ze de farmaceutische binnendringing van hun lichaam weigeren.

De chantage die de staat zet op ongevaccineerde vrouwen om zich te laten injecteren met deze stoffen gaat verder dan die filmproducent Harvey Weinstein ooit op zijn actrices heeft uitgeoefend. Weinstein heeft nooit een vrouw verkracht. Hij heeft enkel druk gezet en machtsmiddelen gebruikt om seks te krijgen. Hij is daarom veroordeeld tot 23 jaar gevangenisstraf.
Het is asociaal en immoreel om jonge vrouwen op te offeren aan een groep van kwetsbare ouderen van gemiddeld 81 jaar waarvan 60% man en 40% vrouw. De kans om wat over te houden aan de ziekte corona is voor jonge vrouwen minimaal. De kans op vaccinatieschade is statistisch nog steeds beperkt, maar wel een veelvoud. Wat is er sociaal aan dit dwangregime?
Mijn vriendin spreekt nu over een plan om in noodgevallen uit te wijken naar Bulgarije. Daar is geen QR-code. Zij vreest dat op een dag de gezichten van het coronaprotest worden opgepakt, waaronder haar eigen vriend. Niets is onmogelijk in deze absurde tijd, maar we gaan tot het einde door met de grootste burgerrechtenstrijd van de naoorlogse generaties. ¾


 
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
Wil je meer weten?
Koop de nieuwste editie bij jou in de buurt, of bestel deze editie.
©2024 De Andere Krant.
Alle rechten voorbehouden.